Gratis Delilah make-upworkshop op donderdag 23 januari. Meld je nu aan!

Delilah glamour make-upworkshop bij CHRIS beauty bar in Den Haag

Hoe breng je foundation flawless aan? Welke kwasten zijn onmisbaar en waar gebruik je ze voor? En welke kleuren staan jou mooi?

 

Programma

Kom op donderdag 23 januari tussen 10.00 en 18.00 uur naar CHRIS beauty bar (WTC The Hague) voor een professionele make-upworkshop van Delilah.

 

Delilah make-up artist Marion leert je 1-op-1 in een half uur dé tips & tricks voor een natuurlijke, daily of spetterende party make-up. Je krijgt van haar persoonlijk advies, afgestemd op jouw huid en wensen. En dat helemaal gratis!

 

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de producten van Delilah, welke aanwezig zijn in de salon. Je hoeft dus geen eigen make-up mee te brengen. Bevalt Delilah? Dan kun je de producten na de workshop natuurlijk wel bij ons aanschaffen.

 

Over Delilah

Wie voor Delilah kiest, kiest voor een ongecompliceerde en elegante make-up. De make-uplagen versmelten met de huid, waardoor er een prachtige egale en natuurlijke look ontstaat. De make-up van Delilah is parabenenvrij, dermatologisch getest en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

 

Afspraak maken

Mail, app of bel nu voor een afspraak: +31 (0)70 2400 280 of contact@chrisbeautybar.nl. Vol = vol!

 

Handig om te weten: na de make-upworkshop ontvang je van ons een uitrijkaart, zodat je gratis parkeert in de parkeergarage van WTC The Hague.

 


Scroll naar top