YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Compagnie De Provence, heerlijke vloeibare Marseille zepen

Twee vrienden uit Marseille met een passie voor decoratie en design besloten in 1990 om de iconische kubus Marseille zeep in een modern jasje te steken.

Compagnie De Provence

De Marseille zeep is al sinds de 17e eeuw bekend om zijn uitzonderlijke zuiverheid waardoor deze hypoallergeen en antibacterieel is. Bij het opbouwen van hun bedrijf hebben de twee vrienden hun producten gebaseerd op de kenmerken van de traditionele Marseille zeep; eenvoud, efficiëntie en kwaliteit.  

Vloeibare versie van de Marseille zeep

In 1999 brengt de Compagnie de Provence voor het eerst de vloeibare versie van de Marseille zeep op de markt. Deze innovatie is gemaakt op de traditionele manier, maar is vloeibaar en verpakt in een glazen fles met pomp. Wel zo gemakkelijk en hygiënisch in gebruik. Met deze uitvinding wordt Compagnie de Provence definitief op de kaart gezet.

Compagnie de Provence bij CHRIS beauty bar in Den Haag

De producten zijn verkrijgbaar in traditionele en moderne sensationele geuren. Alle producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Verkrijgbaar bij CHRIS beauty bar. Bestel ze hier online.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!