Gratis Delilah make-upworkshop op donderdag 23 januari. Meld je nu aan!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Laviesage

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische natuurlijke supplementen die krachtig werken aan anti-aging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Gebruik ze als aanvulling op jouw dagmenu en je wilt nooit meer anders.

Laviesage

De nutricosmetics van Laviesage zitten vol voedingsstoffen die specifiek zijn ontwikkeld voor verbetering en optimale bescherming van de huid. Laviesage biedt natuurlijke, hooggeconcentreerde supplementen die de huid van binnenuit voeden, beschermen en mooier maken. De natuur is het uitgangspunt voor dit hoogwaardige merk: de ingrediënten zijn duurzaam en hoofdzakelijk van natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn de supplementen van Laviesage zo puur en zuiver mogelijk, zonder vulmiddelen. Alle Laviesage0producten worden volgens de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd. Hierdoor zijn de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en pedicure (OPI). Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

Scroll naar top