YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.

KOM MET ONS PROOSTEN OP EEN VERNIEUWDE CHRIS BEAUTY BAR

Een hapje en drankje, gratis demo’s en advies, aantrekkelijke kortingen en natuurlijk een rondleiding door ons vernieuwde pand: a.s. donderdag 24 oktober 2019 is het feest bij CHRIS. Deze avond (16.00 – 19.00 uur) vieren wij de uitbreiding én het driejarig bestaan van de beauty bar. Je bent van harte uitgenodigd met ons te proosten op een new & improved CHRIS!

PROGRAMMA  
Tijdens de feestelijke heropening kun je niet alleen het gloednieuwe salongedeelte bewonderen, we hebben ook superleuke demo’s, aanbiedingen en workshops voor je in petto.

✔️ Kennismaking met onze nieuwste Dermalogica-treatment: de Digital Detox
✔️ Gratis 10 minuten Dermalogica FaceFit-behandeling
✔️ Gratis make-upworkshop van Delilah 
✔️ Draai aan het prijzenrad en win Dermalogica en Milu producten
✔️ 50% korting op GelColor behandeling 
✔️ 15% korting op alle salonproducten. Online promocode: 15OFF 

Iedereen is van harte welkom.

Liefs CHRIS

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!

Goed nieuws: CHRIS is  weer open!

Dit betekent dat we je weer kunnen verwennen met de beste facials, microneedling, gelcolor, botox & fillers, mani-pedi of waxing. Natuurlijk nemen we alle geldende richtlijnen in acht en werken we volgens een protocol om jouw en onze eigen gezondheid te kunnen waarborgen. Hoe CHRIS precies te werk gaat, lees je hier. Zien we je snel?