A gift card always fits. Nu ook online verkrijgbaar.

KOM MET ONS PROOSTEN OP EEN VERNIEUWDE CHRIS BEAUTY BAR

Een hapje en drankje, gratis demo’s en advies, aantrekkelijke kortingen en natuurlijk een rondleiding door ons vernieuwde pand: a.s. donderdag 24 oktober is het feest bij CHRIS. Deze avond (16.00 – 19.00 uur) vieren wij de uitbreiding én het driejarig bestaan van de beauty bar. Je bent van harte uitgenodigd met ons te proosten op een new & improved CHRIS!

 

 

PROGRAMMA  
Tijdens de feestelijke heropening kun je niet alleen het gloednieuwe salongedeelte bewonderen, we hebben ook superleuke demo’s, aanbiedingen en workshops voor je in petto.

✔️ Kennismaking met onze nieuwste Dermalogica-treatment: de Digital Detox
✔️ Gratis 10 minuten Dermalogica FaceFit-behandeling
✔️ Gratis make-upworkshop van Delilah 
✔️ Draai aan het prijzenrad en win Dermalogica en Milu producten
✔️ 50% korting op GelColor behandeling 
✔️ 15% korting op alle salonproducten. Online promocode: 15OFF Wil je niet missen!

 

Iedereen is van harte welkom.

Liefs CHRIS

Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!

Wegens de Coronavirus maatregelen behandelen wij tot 6 april geen klanten meer. Op maandag en donderdag zijn wij tussen 10.00 en 11.00 uur kort geopend voor de aanschaf van producten. Graag betalen met pin of creditcard. Natuurlijk kun je intussen ook je favoriete producten veilig shoppen in onze webshop.

We hopen je na 6 april weer te mogen ontvangen in de salon. Boek online alvast een afspraak in. Tot die tijd: pas goed op jezelf, blijf gezond en WhatsApp ons 24/7 gerust met vragen of voor advies: +31702400280.

Veel liefs,
Het CHRIS-team