A gift card always fits. Nu ook online verkrijgbaar.

Delilah glamour make-upworkshop bij CHRIS beauty bar in Den Haag

Hoe breng je foundation flawless aan? Welke kwasten zijn onmisbaar en waar gebruik je ze voor? En welke kleuren staan jou mooi?

 

Programma

Kom op vrijdag 28 februari tussen 13.30 en 21.00 uur naar CHRIS beauty bar (WTC The Hague) voor een professionele make-upworkshop van Delilah.

Delilah make-up artist Marion leert je 1-op-1 in een half uur dé tips & tricks voor een natuurlijke, daily of spetterende party make-up. Je krijgt van haar persoonlijk advies, afgestemd op jouw huid en wensen. De kosten zijn maar 10 euro of helemaal gratis als je producten van Delilah aanschaft!


Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de producten van Delilah, welke aanwezig zijn in de salon. Je hoeft dus geen eigen make-up mee te brengen. Bevalt Delilah? Dan kun je de producten na de workshop natuurlijk wel bij ons aanschaffen.

 

Over Delilah

Wie voor Delilah kiest, kiest voor een ongecompliceerde en elegante make-up. De make-uplagen versmelten met de huid, waardoor er een prachtige egale en natuurlijke look ontstaat. De make-up van Delilah is parabenenvrij, dermatologisch getest en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

 

Afspraak maken

Mail, app of bel nu voor een afspraak: +31 (0)70 2400 280 of contact@chrisbeautybar.nl. Vol = vol!

 

Prijs

10 euro en gratis bij aanschaf van Delilah-producten tijdens de workshop.

Handig om te weten: na de make-upworkshop ontvang je van ons een uitrijkaart, zodat je gratis parkeert in de parkeergarage van WTC The Hague.

Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!

Wegens de Coronavirus maatregelen behandelen wij tot 6 april geen klanten meer. Op maandag en donderdag zijn wij tussen 10.00 en 11.00 uur kort geopend voor de aanschaf van producten. Graag betalen met pin of creditcard. Natuurlijk kun je intussen ook je favoriete producten veilig shoppen in onze webshop.

We hopen je na 6 april weer te mogen ontvangen in de salon. Boek online alvast een afspraak in. Tot die tijd: pas goed op jezelf, blijf gezond en WhatsApp ons 24/7 gerust met vragen of voor advies: +31702400280.

Veel liefs,
Het CHRIS-team