YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Gun je huid een ontspannende Digital Detox

Even geen appjes, mails en likes. Zet je telefoon op stil en kom tot rust in onze (verwarmde!) behandelstoel. Recharge je huid met Dermalogica Digital Detox en geniet van een betere huid, betere nachtrust en een pauze van prikkels.
 • Marielle
  Microneedling Dermapen 4

  I did the dermapen treatment for the first time. Christina explained everything very well. First we made pictures, so we can follow up on the promising results. Beautiful salon and professional service.

 • Ineke
  Kwaliteits pedicure

  Met veel aandacht een kwaliteits pedicure behandeling gehad! En dat is heel fijn lopen

 • Madeleine
  Very friendly staff, good advice

  I felt very comfortable during the treatment (eyebrow tint). Ow.. and the heated chair was a bonus!

Digital Detox Plus

Een Digital Detox is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Net als een vakantie van je werk hebben je hersenen af en toe een break van digitale overprikkeling nodig. Deze break helpt bij het verbeteren van je creativiteit, concentratie, mindfulness en het zorgen voor meer balans in je leven.

Dermalogica heeft een treatment ontwikkeld om jou een welverdiende break van technologie te geven. De Digital Detox helpt de huid te switchen van beschermmodus naar herstelmodus, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing.

Digital Detox Plus bestaat uit een huidanalyse, grondige reiniging van de huid, exfoliatie, een ontspannende gezichtsmassage, masker en een dagverzorging. Bij Digital Detox ligt de focus op het losmaken van de buitenwereld en het reconnecten met jezelf. Om in een diepe staat van ontspanning te komen, leggen we een verzwaarde deken over je heen en laten we je genieten van rustgevende muziek via SleepPhones. De behandeling wordt gecombineerd met de Beauty Angel (collageen-lichttherapie). De Beauty Angel stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron, wat de combinatie van Digital Detox en collageen-lichttherapie de ideale rustgevende ant-aging treatment is. Na een Digital Detox en de Beauty Angel voel je je opgeladen, oogt je huid gladder en heeft je huid een mooie glow.

DIGITAL DETOX

Merk: Dermalogica, recharge jouw huid met deze behandeling voor mind, body & soul.

Bekijk de Digital Detox behandeling

BEAUTYEXPERT CHRIS

Gun je zintuigen een welverdiende pauze

De Digital Detox treatment geeft jouw zintuigen en lichaam de kans om te ontspannen en opnieuw op te laden. Naast de voordelen voor je algemene welzijn biedt de Digital Detox ook belangrijk voordeel aan je huid.

Door te ontkoppelen van technologie en te connecteren met de kracht van aanraking geven we ons lichaam en geest rust en kunnen we pas echt mindfulness ervaren, krijgen we een diepere connectie met anderen, kunnen we beter slapen en verbetert onze creativiteit.

OVERZICHT Huidverbetering

Gezichtsbehandeling

Dermalogica ProSkin-behandeling

Upgrade ProSkin-behandeling

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!