Gratis Delilah make-upworkshop op donderdag 23 januari. Meld je nu aan!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Gun je huid een ontspannende Digital Detox

Even geen appjes, mails en likes. Zet je telefoon op stil en kom tot rust in onze (verwarmde!) behandelstoel. Recharge je huid met Dermalogica Digital Detox en geniet van een betere huid, betere nachtrust en een pauze van prikkels.
 • Marielle
   Microneedling Dermapen 4

   I did the dermapen treatment for the first time. Christina explained everything very well. First we made pictures, so we can follow up on the promising results. Beautiful salon and professional service.

  • Ineke
    Kwaliteits pedicure

    Met veel aandacht een kwaliteits pedicure behandeling gehad! En dat is heel fijn lopen

   • Madeleine
     Very friendly staff, good advice

     I felt very comfortable during the treatment (eyebrow tint). Ow.. and the heated chair was a bonus!

    Digital Detox

    Een Digital Detox is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Net als een vakantie van je werk hebben je hersenen af en toe een break van digitale overprikkeling nodig. Deze break helpt bij het verbeteren van je creativiteit, concentratie, mindfulness en het zorgen voor meer balans in je leven.

    Dermalogica heeft een treatment ontwikkeld om jou een welverdiende break van technologie te geven. De Digital Detox helpt de huid te switchen van beschermmodus naar herstelmodus, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing.

    Een Digital Detox bestaat uit een huidanalyse, grondige reiniging van de huid, exfoliatie, een ontspannende gezichtsmassage, masker en een dagverzorging. Bij Digital Detox ligt de focus op het losmaken van de buitenwereld en het reconnecten met jezelf. Om in een diepe staat van ontspanning te komen, leggen we een verzwaarde deken over je heen en laten we je genieten van rustgevende muziek via SleepPhones. Na een Digital Detox voel je je opgeladen en heeft je huid een mooie glow.  

    Bekijk de Digital Detox behandeling

    BEAUTYEXPERT CHRIS

    Gun je zintuigen een welverdiende pauze

    De Digital Detox treatment geeft jouw zintuigen en lichaam de kans om te ontspannen en opnieuw op te laden. Naast de voordelen voor je algemene welzijn biedt de Digital Detox ook belangrijk voordeel aan je huid.

    Door te ontkoppelen van technologie en te connecteren met de kracht van aanraking geven we ons lichaam en geest rust en kunnen we pas echt mindfulness ervaren, krijgen we een diepere connectie met anderen, kunnen we beter slapen en verbetert onze creativiteit.

    OVERZICHT GEZICHTSBEHANDELINGEN

    Gezichtsbehandeling

    Dermalogica ProSkin-behandeling

    Upgrade ProSkin-behandeling

    Overige behandelingen

    Merk: Dermalogica

    BINDWEEFSELMASSAGE

    Microneedling

    Collageen lichttherapie

    Merk: Beauty Angel, 15 minuten innovatieve collageen lichttechnologie

    DIGITAL DETOX

    Merk: Dermalogica, recharge jouw huid met deze behandeling voor mind, body & soul.

    MICRODERMABRASIE

    Merk: BT Bio-Hydroderm® Trinity biedt geavanceerde droog en nat microdermabrasie.

    PEELING

    Merk: Dermalogica Pro Power Peel, onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe.

    Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

    Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en pedicure (OPI). Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

    Scroll naar top