Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Gun je huid een ontspannende Digital Detox

Even geen appjes, mails en likes. Zet je telefoon op stil en kom tot rust in onze (verwarmde!) behandelstoel. Recharge je huid met Dermalogica Digital Detox en geniet van een betere huid, betere nachtrust en een pauze van prikkels.

ProSkin Digital Detox

Een Digital Detox is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Net als een vakantie van je werk hebben je hersenen af en toe een break van digitale overprikkeling nodig. Deze break helpt bij het verbeteren van je creativiteit, concentratie, mindfulness en het zorgen voor meer balans in je leven.

Dermalogica heeft een treatment ontwikkeld om jou een welverdiende break van technologie te geven. De Digital Detox helpt de huid te switchen van beschermmodus naar herstelmodus, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing.

Digital Detox bestaat uit een huidanalyse, grondige reiniging van de huid, exfoliatie, een ontspannende gezichtsmassage, masker en een dagverzorging. Bij Digital Detox ligt de focus op het losmaken van de buitenwereld en het reconnecten met jezelf. Om in een diepe staat van ontspanning te komen, leggen we een verzwaarde deken over je heen en laten we je genieten van rustgevende muziek via SleepPhones.

Een Digital Detox Plus behandeling wordt gecombineerd met de Beauty Angel (collageen-lichttherapie). De Beauty Angel stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron, wat de combinatie van Digital Detox en collageen-lichttherapie de ideale rustgevende ant-aging treatment is. Na een Digital Detox en de Beauty Angel voel je je opgeladen, oogt je huid gladder en heeft je huid een mooie glow.

PROSKIN DIGITAL DETOX

Merk: Dermalogica, recharge jouw huid met deze behandeling voor mind, body & soul.

Bekijk de Digital Detox behandeling

BEAUTYEXPERT CHRIS

Gun je zintuigen een welverdiende pauze

De Digital Detox treatment geeft jouw zintuigen en lichaam de kans om te ontspannen en opnieuw op te laden. Naast de voordelen voor je algemene welzijn biedt de Digital Detox ook belangrijk voordeel aan je huid.

Door te ontkoppelen van technologie en te connecteren met de kracht van aanraking geven we ons lichaam en geest rust en kunnen we pas echt mindfulness ervaren, krijgen we een diepere connectie met anderen, kunnen we beter slapen en verbetert onze creativiteit.

OVERZICHT Huidverbetering

Gezichtsbehandeling

Dermalogica ProSkin-gezichtsbehandelingen

Upgrade ProSkin-gezichtsbehandelingen

 • Gratis strakke wenkbrauwen vanaf een gezichtsbehandeling van 45 minuten

  € 10
 • Hou je bovenlip altijd glad door bij iedere gezichtsbehandeling te harsen

  € 9
 • Een unieke combinatie van hals en decolleté massage technieken die werken op het verstevigen van je halsgebied samen met actieve producten die de huid verzachten.

  € 11
 • Verwijder 3x zoveel dode huidcellen en vertoon je nieuwe gladde en egale huid met de meest geavanceerde medische microdermabrasiesysteem verkrijgbaar. Directe resultaten!

  € 29
 • Voel je je loom en is je huid vermoeid. Geef het dan een energie boost. Door de stimulans van collageen, hyaluron en elastine voelt je huid weer voller en stralend. Ook fijne rimpels verminderen.

  € 20
 • + 15 min – Met geconcentreerde oogpatches en bindweefselmassage technieken verhelderden, egaliseren en verzachten wij de delicate huid onder de ogen en kraaienpootjes.

  € 26
 • + 20 min – De ultieme gezichtslift massage, je huid oogt direct strakker. De natuurlijke Botox!

  € 35
 • + 15 min – Verwijder oneffenheden op je huid zoals spinnenkopjes, steelwratjes, bloedblaasjes, ouderdomsvlekken en couperose

  € 27
 • Een heerlijk intensief verzorgende handmasker tijdens je behandeling

  € 11
 • Een heerlijk intensief verzorgende voetmasker tijdens je behandeling

  € 11

MICRODERMABRASIE

Merk: Mattioli Ultrapeel II

BINDWEEFSELMASSAGE

Collageen lichttherapie

Merk: Beauty Angel, 15 minuten innovatieve collageen lichttechnologie

 • 15 min – Enkel Beauty Angel lichttherapie. Kom zonder make-up.

  € 35
 • 30 min – Collageen Boost + Dermalogica dubbele reiniging, serum, masker en gezichtsverzorging.

  € 52
 • 60 min – Collageen Power + nek- en schoudermassage en bindweefselmassage voor het gezicht

  € 82

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar top
error: Alert: Content selection is disabled!!