Gratis Delilah make-upworkshop op donderdag 23 januari. Meld je nu aan!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

FaceFit

Een snelle oppepper van de huid bereik je met FaceFit. Deze 10-minuten durende treatment geeft je gezicht een razendsnelle boost. De Dermalogica-huidexpert gebruikt hierbij de allernieuwste producten en technieken.

FaceFit

Dé oplossing voor wie weinig tijd heeft, maar toch een goede oppepper kan gebruiken: FaceFit. Dermalogica’s snelste treatment maakt je huid in tien minuten stralender en frisser, wat je huidtype of – behoefte ook is. FaceFit is gericht op de nieuwste producten en technieken en laat je zo in korte tijd kennismaken met de nieuwste innovaties van Dermalogica. Tijdens de FaceFit-behandeling krijg je bovendien persoonlijke huidverzorgingstips.

Ideaal als lunch break­-behandeling of gewoon wanneer je krap in je tijd zit.

Beautyexpert Chris

Dermalogica @ home

Je huid heeft het meeste baat bij de behandelingen als je ook thuis aan huidverbetering werkt. De Dermalogica-producten die wij in de salon gebruiken, zijn bij CHRIS daarom te koop voor thuisgebruik. Zo kun je in je eigen badkamer ook genieten van de fijnste reiniging, verzorgende maskers en de dag- en nachtverzorging die volgens het behandelplan bij jouw huid past. We adviseren je graag!

OVERZICHT GEZICHTSBEHANDELINGEN

Gezichtsbehandeling

Dermalogica ProSkin-behandeling

Upgrade ProSkin-behandeling

Overige behandelingen

Merk: Dermalogica

BINDWEEFSELMASSAGE

Microneedling

Collageen lichttherapie

Merk: Beauty Angel, 15 minuten innovatieve collageen lichttechnologie

DIGITAL DETOX

Merk: Dermalogica, recharge jouw huid met deze behandeling voor mind, body & soul.

MICRODERMABRASIE

Merk: BT Bio-Hydroderm® Trinity biedt geavanceerde droog en nat microdermabrasie.

PEELING

Merk: Dermalogica Pro Power Peel, onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en pedicure (OPI). Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

Scroll naar top