YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Botox & fillers

Een goede facial of peeling kan veel doen voor je huid. Maar soms wil je je huid een extra handje helpen als het om een frissere, jongere uitstraling gaat. CHRIS slaat daarom de handen ineen met cosmetisch arts Margaret van Poelgeest, die regelmatig bij CHRIS te vinden is voor botox- en fillerbehandelingen. Kom langs of boek online een intake en laat ons de mogelijkheden uitleggen.

Botox & fillers

Wanneer botox en fillers op de juiste wijze en in subtiele hoeveelheden worden toegediend, kunnen deze injectables prachtige en natuurlijke resultaten laten zien. Onze visie: botox en fillers moeten bijdragen aan een jeugdige uitstraling, maar absoluut niet laten zien dat je ‘iets’ hebt laten doen. Dr. Margaret van Poelgeest ondersteunt deze visie en is daarom als cosmetisch arts aangesloten bij CHRIS.

Benieuwd naar botox of fillers? Kom gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvende intake. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles wat je wilt weten, waarna je thuis rustig kunt nadenken over de behandeling. Ben je direct overtuigd? Dan kan de behandeling gelijk na de intake plaatsvinden.

Wat is botox?

Botuline toxine (botox) is een eiwit dat als spierontspanner werkt. Botox remt tijdelijk de spieractiviteit en is met name effectief bij rimpels die ontstaan door spierbewegingen van het gezicht. Daarom wordt botox veelal toegepast bij fronslijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen. Door botox te injecteren, ontspannen de gezichtsspieren en neemt de spieractiviteit af. Een voorbeeld: wanneer botox in de fronsspieren wordt geïnjecteerd, kun je tijdelijk minder goed fronsen. Door de verminderde spieractiviteit, krijgt de overliggende huid rust en de kans om te regenereren, waardoor rimpeltjes minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen. Niet alleen wordt botox ingezet om rimpels te bestrijden; het middel is ook effectief bij medische indicaties, zoals tandenknarsen, overmatig zweten of spanningshoofdpijn en migraine. Het effect van botox houdt gemiddeld zo’n drie tot zes maanden.

Wat is een filler?

Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die zich in de huid, gewrichten en ogen bevindt. Met een filler kunnen diepe rimpels en volumeverlies heel effectief worden aangepakt. De grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Geïnjecteerd in de huid zorgt hyaluronzuur voor hydratatie, waardoor rimpels vervagen en de huid haar elasticiteit terugkrijgt. Daarnaast kan hyaluronzuur dieper in het gezicht worden geïnjecteerd voor volumeopbouw, waardoor het verloren gegane volume hersteld wordt. Hyaluronzuur wordt automatisch door het lichaam afgebroken. Het effect van een filler houdt tussen de tien en achttien maanden.

Kwalitatief hoogwaardige producten en ingrepen

Dr. Margaret van Poelgeest gebruikt voor haar botox- en fillerbehandelingen alleen FDA-goedgekeurde producten zoals Restylane en Azzalure. De werking van deze producten is veilig en niet-permanent.

BEAUTYEXPERT

OVER DR. MARGARET VAN POELGEEST​​

Dr. Margaret van Poelgeest is cosmetisch arts. Ze studeerde geneeskunde en medische biologische aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft een voorliefde voor de huid, cosmetiek en het snijdende aspect van dit vak. Dr. Margaret van Poelgeest is werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie en chirurgie en heeft veel ervaring in zowel de medicamenteuze als chirurgische behandeling van dermatologische afwijkingen. De esthetische kant mag volgens haar daarbij nooit uit het oog verloren worden. “Of het nu gaat om huidveroudering of dermatologische afwijkingen; het is voor mij een uitdaging om cliënten te helpen de mooiste versie van zichzelf te vinden, waarbij het behoud van eigen uiterlijke kenmerken centraal staat”, aldus Margaret. Met haar expertise op het gebied van botox, injectables, medische peelings en PRP (platelet rich plasma) kan zij samen met de kennis en kunde van het CHRIS-team jouw huid en esthetische voorkomen in topconditie krijgen en houden.

BIG-registratienummer 69919153801

OVERZICHT Huidverbetering

Gezichtsbehandeling

Dermalogica ProSkin-behandeling

Upgrade ProSkin-behandeling

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!