Ontvang een gratis Plus upgrade bij je eerste Digital Detox
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Back therapy: anti-acne voor je rug

Ontspannen terwijl onzuiverheden op je rug worden verwijderd: dát is onze back therapy-behandeling. We geven je rug een dieptereiniging, brengen een zuiverend masker aan en sluiten af met een ontspannende massage. Twee vliegen in één klap.
 • Yvonne
   Ik zie ’t verschil!!

   Het was weer heerlijk, Chris! Vond die bindweefselmassage ook heel bijzonder en zie ’t verschil!! Liefs!!

  • Lilian
    Top behandeling

    Ik heb weer een top behandeling gehad. Ge en ik zijn super trots op je. Je hebt het goed voor elkaar. Veel liefs van ons. Verheug me op de volgende behandeling. Tot nu toe reageer ik goed.

   • Mea
     Rustige sfeer

     Ik vond het een prettige ontspannen ontvangst. Het ziet er allemaal verzorgd en professioneel uit. De behandeling zelf vond in een rustige sfeer plaats met het nodige goede advies.

    ACNE RUG BEHANDELINGEN

    • Backtherapy

     60 min – Behandel onzuiverheden op de rug met een dieptereiniging, reinigend masker en massage.

     € 79

    Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

    Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en pedicure (OPI). Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

    Scroll naar top