YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Voel je soepel na onze relaxmassages

Tot rust komen doe je op onze massagetafel. Met verwarmde olie kneden we je spieren los, waarbij we gebruikmaken van verschillende technieken. Kies voor full body of laat alleen je nek en schouders losmaken. Wat je wensen ook zijn: wij luisteren ernaar en zorgen hoogstpersoonlijk voor jouw zen-moment.

Relaxmassage – Nek & schouders

Van alle lichaamszones zijn het de nek en schouders die tijdens een massage de meeste aandacht vragen. Omdat je veel achter de computer werkt, bijvoorbeeld. Laat ons je nek en schouders weer losmaken tijdens een 15 minuten durende nek- en schoudermassage met warme olie. Kom tot rust op onze verwarmde massagetafel, geniet van de heerlijke geur en ontspannende achtergrondgeluiden en voel hoe we je nek en schouders centimeter voor centimeter losser en meer ontspannen maken. Na deze korte maar effectieve massage voelen je nek en schouders als herboren!

Beautyexpert Chris

Mag het wat steviger...

We passen verschillende technieken met gevarieerde intensiteiten toe. Hou je van een zachte massage of mag het wat steviger? Geef het gerust aan; we passen de massage met liefde aan jouw wensen aan.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!