Due to new Covid-19 measures we are temporarily closed

Due to new Covid-19 measures we are temporarily closed

Lieve klanten van CHRIS beauty bar,
Waar we de laatste dagen zo voor vreesden, is nu werkelijkheid geworden: CHRIS moet vanwege de aangekondigde lockdown haar deuren opnieuw sluiten. Natuurlijk vinden we dit ontzettend jammer, maar bovenal hopen we dat we het virus er op deze manier onder krijgen zodat we jullie vanaf 10 februari weer kunnen ontvangen.

Tot die tijd ben je natuurlijk meer dan welkom in onze webshop. Al je favorieten van Dermalogica, OPI en Advanced Nutrition Programma shop je gewoon bij CHRIS. Ook staan we online en telefonisch voor je klaar wanneer je een huidverzorgingsvraag hebt of advies wilt. Want hoewel we dicht zijn, zijn we er wél!

Blijf gezond en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Liefs het CHRIS-team

PS. Had je nog een afspraak staan? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een nieuwe datum.

error:
Scroll naar top

CHRIS is nog steeds dicht

Lieve klanten van CHRIS beauty bar,

Wat een domper: de lockdown wordt met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. We keken er enorm naar uit jullie weer te mogen verwelkomen in de salon, maar dit moeten we helaas even uitstellen. Natuurlijk hopen we bovenal dat we het virus er zo snel mogelijk onder krijgen en dat jullie allemaal gezond blijven. 

Nu de lockdown wordt verlengd, betekent dit dat wij afspraken moeten doorschuiven. Om dit in een goede volgorde te kunnen doen, bellen we je persoonlijk op om een nieuwe datum te prikken. We streven ernaar dit uiterlijk deze week te doen. Om het overzicht te bewaren, vragen we je niet zelf te bellen of te mailen maar ons telefoontje af te wachten. Heb je na een week nog niets gehoord? Laat het dan even weten.

In tussentijd is onze webshop natuurlijk weer open voor al je favorieten van Dermalogica, OPI en Advanced Nutrition Programme. Ook staan we online en telefonisch voor je klaar wanneer je een huidverzorgingsvraag hebt of advies wilt. Heb je je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dit snel, want ook in onze nieuwsbrief vind je veel huidverzorgingstips en -advies.

Stay safe en tot heel snel!
Liefs het CHRIS-team