Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Een gezonde, stralende en mooie huid begint bij CHRIS.

Tijdelijke aanbieding

Huidanalyse met foto’s

Gezichtsbehandeling

Collageen lichttherapie

Van €96 vóór €49!

Wat krijg je precies?

 • Intakegesprek
  In het intakegesprek leer je ons kennen en krijg je een gratis huidanalyse rapport met foto’s.
 • Lichttherapiebehandeling
  Bij lichttherapie wordt doormiddel van de Beauty Angel collageen lamp je huid gevoed, verzachten pigmentaties en fijne lijntjes én krijg je een jongere uitstraling!
 • De perfecte gezichtsbehandeling voor jóúw huid
  Een Dermalogica gezichtsbehandeling wordt volgens de huidanalyse geheel op jouw huidbehoefte afgestemd zodat we de beste resultaten bereiken.

Ja, ik ontvang graag…

…de eerste gezichtsbehandeling van €96 voor maar €49

“Het was heerlijk Chris! De behandeling was heel fijn. Ik heb er weer energie van gekregen. Dank je wel!”
– Brigit –

Nauwkeurig je huid in kaart brengen met de OBSERV 520.

We werken met geavanceerde apparatuur om de conditie van je huid in kaart én op peil te brengen. Dat doen we met de OBSERV 520, hiermee zien we wat er zich onder je huid afspeelt. Zo kunnen we goed zien of je huid zonschade heeft opgelopen, hoe het met de talgproductie gaat of hoe diep eventuele rimpels en lijntjes zijn die in je huid zitten. Het is tijd voor een persoonlijk behandelplan!

Maak kennis met Christina

Eigenaresse & huidspecialist

"Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat bij CHRIS beauty bar telt!"

Daarnaast is iedere huidtherapeut bij ons opgeleid tot Dermalogica Expert, de hoogst haalbare classificatie onder Dermalogica. Dit houdt in dat onze experts altijd weten wat het beste bij je huidwensen en behoeften aansluit en je altijd de beste behandeling zult krijgen. 

Wat anderen over ons zeggen...

Kate

De behandeling was zeer geslaagd! Vriendelijke en gezellige medewerkster die erg netjes en snel werkt. Kom zeker weer terug!

Anne

Absolutely fabulous facial. It was really interesting to have facial analysis done before we started so that the skin expert could create a facial specifically to my skin. I’m already looking forward to my next one!

Janneke

Heel vriendelijk personeel, hele mooie locatie en heerlijke behandeling met professionele adviezen.

Veelgestelde vragen...

Hoeveel behandeling zijn er nodig voor optimaal resultaat?
Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Maar na de eerste behandeling is uw huid al behoorlijk opgeknapt.

Hoelang duurt een behandeling gemiddeld?
Afhankelijk van het doel van de huidbehandeling en het probleem dat we aanpakken verschilt de duur van de huidbehandeling. De meeste behandelingen duren tussen de 45 en 90 minuten.

Waarom zouden mensen moeten kiezen voor een behandelmethode van CHRIS beauty bar?
Wij zijn in staat om zeer nauwkeurige huidanalyses te maken met geavanceerde apparatuur (Observ 520), wij behandelen met Dermalogica, een van de beste producten ter wereld.

Voor wie is deze behandeling (niet) geschikt
Het is voor iedereen geschikt doordat wij de behandelingen personaliseren. Niet geschikt bij verse brandwonden of als het gezicht open ligt…

Waar vindt de behandeling plaats?
De behandeling vindt plaats op de Prinses Beatrixlaan 582 in Den Haag, gelegen in het WTC The Hague gebouw. Je kunt gratis parkeren in onze parkeergarage met een gratis uitrijkaart.

Welke lichttherapie gebruiken jullie?
Wij gebruiken de innovatieve lichttechnologie van Beauty Angel welke dieper in de huid doordringt dan een led-lichttherapie. De Beauty Angel straalt geen UV-straling uit en is daardoor volkomen veilig voor de huid.

Heeft u nog een andere vraag?
De meeste vragen worden tijdens de huidanalyse behandeld en tevens krijg je vrijblijvend advies. Mocht er echter een dringende vraag zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Vul bovenstaand formulier in en wij bellen je binnen één werkdag om je te voorzien van een passend antwoord.

Waarom kiezen voor CHRIS beauty bar

 • Voorlopers op het gebied van huidverbetering
 • Altijd een persoonlijk behandelplan
 • Extra zachte en verwarmde behandelstoelen
 • Rustgevende climate controlled behandelkamers
 • Voorzien van verse luchttoevoer door 2-voudig centrale ventilatie
 • Gratis overdekt parkeren
 • OV-halte voor de deur

Wij zijn aangesloten bij...

Scroll naar boven