YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.

Waar is CHRIS?

CHRIS bevindt zich op de tweede verdieping van het WTC Den Haag. De hoofdingang van het WTC bevindt zich tussen AH To Go en Coffee Company. Vanuit de centrale hal neem je de roltrap naar boven en sla je links af. Aan het einde van het pad tref je CHRIS.

Gratis parkeren

Bij CHRIS beauty bar krijg je een uitrijkaart voor gratis parkeren in de parkeergarage van het WTC. Is de garage vol? Druk op de bel van de intercom, meld dat je een afspraak hebt en we openen de slagboom voor je!

Navigeer naar WTC The Hague Garage
Prinses Marijkestraat 57, Den Haag

Openbaar vervoer

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 3 en tram 4 richting Zoetermeer, de eerst volgende halte uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 4 richting Den Haag De Uithof, de eerst volgende halte uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 4 richting Zoetermeer Javalaan, na twee haltes uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

AUTO

Het WTC The Hague ligt in de wijk Bezuidenhout, direct achter de Utrechtsebaan. Dichtbij het centrum en uitvalswegen als de A4, A12 en A13.

Volg de A12 richting Den Haag. Neem afslag 3 Bezuidenhout/Mariahoeve. Bij de stoplichten rechtsaf. Sorteer voor op de linkerbaan en sla bij het volgende stoplicht linksaf de Prinses Beatrixlaan op. 

Om bij de parkeergarage te komen: sla bij het volgende stoplicht rechtsaf, dit is de Prinses Marijkestraat 57. De WTC parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant.

Op de Bezuidenhoutseweg: ga linksaf de Laan van NOI op. Sla de tweede straat rechtsaf de Juliana van Stolberglaan op. Bij de tweede stoplicht sla linksaf de Prinses Beatrixlaan op. 

Om bij de parkeergarage te komen: sla bij het volgende stoplicht linksaf, dit is de Prinses Marijkestraat. De WTC parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!