Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!

Waar is CHRIS?

CHRIS bevindt zich op de tweede verdieping van het WTC Den Haag. De hoofdingang van het WTC bevindt zich tussen AH To Go en Coffee Company. Vanuit de centrale hal neem je de roltrap naar boven en sla je links af. Aan het einde van het pad tref je CHRIS.

Gratis parkeren

Bij CHRIS beauty bar krijg je een uitrijkaart voor gratis parkeren in de parkeergarage van het WTC. De ingang naar de centrale hal van het WTC vind je ongeveer rechts achter in de garage. Is de garage vol? Druk op de bel van de intercom, meld dat je een afspraak hebt en we openen de slagboom voor je!

Navigeer naar Interparking WTC The Hague
Prinses Marijkestraat 5, Den Haag

Google maps: https://g.page/interparking-wtc-the-hague?share

Openbaar vervoer

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 3 en tram 4 richting Zoetermeer, de eerst volgende halte uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 4 richting Den Haag De Uithof, de eerst volgende halte uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 4 richting Zoetermeer Javalaan, na twee haltes uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

AUTO

Het WTC The Hague ligt in de wijk Bezuidenhout, direct achter de Utrechtsebaan. Dichtbij het centrum en uitvalswegen als de A4, A12 en A13.

Volg de A12 richting Den Haag. Neem afslag 3 Bezuidenhout/Mariahoeve. Bij de stoplichten rechtsaf. Sorteer voor op de linkerbaan en sla bij het volgende stoplicht linksaf de Prinses Beatrixlaan op. 

Om bij de parkeergarage te komen: sla bij het volgende stoplicht rechtsaf, dit is de Prinses Marijkestraat 57. De WTC parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant.

Op de Bezuidenhoutseweg: ga linksaf de Laan van NOI op. Sla de tweede straat rechtsaf de Juliana van Stolberglaan op. Bij de tweede stoplicht sla linksaf de Prinses Beatrixlaan op. 

Om bij de parkeergarage te komen: sla bij het volgende stoplicht linksaf, dit is de Prinses Marijkestraat. De WTC parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven