Due to new Covid-19 measures we are temporarily closed

Waar is CHRIS?

CHRIS bevindt zich op de tweede verdieping van het WTC Den Haag. De hoofdingang van het WTC bevindt zich tussen AH To Go en Coffee Company. Vanuit de centrale hal neem je de roltrap naar boven en sla je links af. Aan het einde van het pad tref je CHRIS.

Gratis parkeren

Bij CHRIS beauty bar krijg je een uitrijkaart voor gratis parkeren in de parkeergarage van het WTC. Is de garage vol? Druk op de bel van de intercom, meld dat je een afspraak hebt en we openen de slagboom voor je!

Navigeer naar WTC The Hague Garage
Prinses Marijkestraat 57, Den Haag

Openbaar vervoer

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 3 en tram 4 richting Zoetermeer, de eerst volgende halte uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 4 richting Den Haag De Uithof, de eerst volgende halte uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

Tram 4 richting Zoetermeer Javalaan, na twee haltes uitstappen bij halte Beatrixkwartier, Den Haag.

De RandstadRail stopt elke tien minuten direct voor de deur van het WTC The Hague.

AUTO

Het WTC The Hague ligt in de wijk Bezuidenhout, direct achter de Utrechtsebaan. Dichtbij het centrum en uitvalswegen als de A4, A12 en A13.

Volg de A12 richting Den Haag. Neem afslag 3 Bezuidenhout/Mariahoeve. Bij de stoplichten rechtsaf. Sorteer voor op de linkerbaan en sla bij het volgende stoplicht linksaf de Prinses Beatrixlaan op. 

Om bij de parkeergarage te komen: sla bij het volgende stoplicht rechtsaf, dit is de Prinses Marijkestraat 57. De WTC parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant.

Op de Bezuidenhoutseweg: ga linksaf de Laan van NOI op. Sla de tweede straat rechtsaf de Juliana van Stolberglaan op. Bij de tweede stoplicht sla linksaf de Prinses Beatrixlaan op. 

Om bij de parkeergarage te komen: sla bij het volgende stoplicht linksaf, dit is de Prinses Marijkestraat. De WTC parkeergarage bevindt zich aan de rechterkant.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

error:
Scroll naar top

CHRIS is nog steeds dicht

Lieve klanten van CHRIS beauty bar,

Wat een domper: de lockdown wordt met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. We keken er enorm naar uit jullie weer te mogen verwelkomen in de salon, maar dit moeten we helaas even uitstellen. Natuurlijk hopen we bovenal dat we het virus er zo snel mogelijk onder krijgen en dat jullie allemaal gezond blijven. 

Nu de lockdown wordt verlengd, betekent dit dat wij afspraken moeten doorschuiven. Om dit in een goede volgorde te kunnen doen, bellen we je persoonlijk op om een nieuwe datum te prikken. We streven ernaar dit uiterlijk deze week te doen. Om het overzicht te bewaren, vragen we je niet zelf te bellen of te mailen maar ons telefoontje af te wachten. Heb je na een week nog niets gehoord? Laat het dan even weten.

In tussentijd is onze webshop natuurlijk weer open voor al je favorieten van Dermalogica, OPI en Advanced Nutrition Programme. Ook staan we online en telefonisch voor je klaar wanneer je een huidverzorgingsvraag hebt of advies wilt. Heb je je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dit snel, want ook in onze nieuwsbrief vind je veel huidverzorgingstips en -advies.

Stay safe en tot heel snel!
Liefs het CHRIS-team