Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Couperose verwijderen met coagulatie

Last van zichtbare rode bloedvaatjes in je gezicht? Grote kans dat je couperose hebt. Heel onschuldig, maar ook ontsierend. Met coagulatietherapie is couperose goed te verhelpen. Bij CHRIS ben je verzekerd van een effectieve couperosebehandeling in Den Haag!

Couperose verwijderen met coagulatie

Of je nu jong of wat ouder bent, man of vrouw: iedereen kan te maken krijgen met couperose. Bij couperose zijn de bloedvaatjes (blijvend of tijdelijk) verwijd, waardoor ze rood kleuren en door de huid heen schijnen. Vooral op de wangen en neus komt couperose veel voor.

Oorzaken van couperose:

Zo werkt coagulatietherapie bij couperose

Bij coagulatie tegen couperose werken we met een flinterdunne naald die hitte in de huid brengt. Met deze dunne naald kunnen we heel lokaal en precies de rode adertjes verhitten. Door de warmte stollen de eiwitten en verdwijnt het verwijde adertje. Het effect van coagulatietherapie bij couperose is dat de couperose na drie tot zes behandelingen is verdwenen. Coagulatiebehandeling van couperose is veilig, snel en heel effectief. Ook is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Resultaat coagulatie bij couperose

Na coagulatiebehandeling blijven de adertjes die zijn behandeld weg. Wel is het zo dat er kans is op nieuwe couperose wanneer je hier gevoelig voor bent. Bij CHRIS kijken we graag samen met jou naar geschikte huidverzorging, zodat je minder snel last krijgt van couperose.

Vóór de coagulatie

Voordat je coagulatietherapie ondergaat, is het verstandig rekening te houden met onderstaande.

Nazorg coagulatietherapie bij couperose

Direct na de behandeling is de huid warm en gevoelig. Dit trekt na een dag weg. Binnen enkele dagen ontstaan er korstjes in het behandelde gebied. Ga niet aan deze korstjes pulken en probeer ze droog te houden; dit zorgt voor een goed genezingsproces en het mooiste resultaat.

Coagulatietherapie

  • 15 min – Met coaguleren, een verhittingstechniek, kunnen we oneffenheden op je huid verwijderen zoals couperose, spider naevus (spinnenkopjes), fibromen (steelwratjes), bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

    € 40

Beautyexpert CHRIS

Nog mooier met ÜBER peelings

Wij combineren de Dermapen 4 standaard met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk  van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en  peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de  peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven