YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

OPI GelColor geeft kleur aan je nagels

Maak je manicure en pedicure compleet door je nagels strak in de lak te zetten. We lakken je nagels in twintig minuten met één van de prachtige tinten OPI-nagellak. Liever gellak? Met OPI GelColor heb je twee weken geen omkijken naar de kleur van je nagels.

GelColor by OPI

Lang genieten van strak gelakte nagels? GelColor by OPI blijft twee weken perfect zitten en behoudt gedurende deze periode zijn prachtige glans. Bovendien is de OPI GelColor direct stootdroog, omdat de nagellak hard wordt onder een LED-lamp. GelColor by OPI is ideaal voor wanneer je op vakantie gaat, een feestje hebt, gaat trouwen of gewoon extra lang plezier wil hebben van gelakte nagels.

GelColor by OPI is er in tientallen OPI-bestsellerkleuren en is geschikt voor op de nagels van je handen én tenen. De GelColor is makkelijk te verwijderen. Ook hiervoor klop je bij CHRIS aan.

Een lakbeurt met GelColor by OPI is los te boeken, maar ook als extra bij te boeken wanneer je een manicure of pedicure ondergaat. Je betaalt dan € 25 in plaats van € 33.

OVERZICHT HANDEN EN VOETEN

Losse behandelingen

Manicure

PEDICURE COSMETISCH

Upgrade manicure & pedicure

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!