YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

OPI GelColor geeft kleur aan je nagels

Maak je manicure en pedicure compleet door je nagels strak in de lak te zetten. We lakken je nagels in twintig minuten met één van de prachtige tinten OPI-nagellak. Liever gellak? Met OPI GelColor heb je twee weken geen omkijken naar de kleur van je nagels.

OPI-nagellak

Ga je voor felrood, blauw, fuchsia of toch liever nude? Met de tinten nagellak van OPI kun je alle kanten op. Kies je voor nagellak van OPI, dan lakken we je nagels met een basecoat, een kleur naar keuze en een topcoat. Zo hou je langer plezier van die mooie kleur en glanzen je nagels als nooit tevoren. Bij CHRIS heb je de keuze uit vele kleuren OPI-nagellak.

Een lakbeurt met OPI-nagellak is los te boeken, maar ook als extra bij te boeken wanneer je een manicure of pedicure ondergaat. Je betaalt dan € 14 in plaats van € 18.

OVERZICHT HANDEN EN VOETEN

Losse behandelingen

Manicure

PEDICURE COSMETISCH

Upgrade manicure & pedicure

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!