Sorry , we're closed. We welcome you at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Microneedling-
mesotherapie met
mesoestetic skinboosters

Een stralende teint, verbeterde hydratatie, minder fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie en algehele huidverbetering bereik je met mesotherapie. Deze vorm van microneedling met effectieve skinboosters van mesoestetic laat je huid stralen zonder ingrijpende procedures. Stimuleer natuurlijk huidherstel en boek nu een intake bij CHRIS, zodat je jouw huidwensen effectief in vervulling kan laten gaan.

microneedling-mesotherapie met mesoestetic skinboosters

Bij mesoestetic mesotherapie wordt de huid behandeld met microneedling in combinatie met skinboosters. Deze behandeling wordt ook wel microneedling-mesotherapie genoemd en is een medische procedure waarbij kleine naalden worden gebruikt om de huid op microniveau te doorboren, terwijl tegelijkertijd een cocktail van voedingsstoffen (skinbooster), zoals vitaminen, mineralen en hyaluronzuur, in de huid wordt gebracht.

Tijdens deze behandeling worden de micronaalden van de m.pen of Dermapen – de microneedlingapparaten die wij gebruiken – over het huidoppervlak bewogen, waarbij kleine microkanalen in de huid worden gecreëerd. Deze microverwondingen activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Dit zorgt voor een verbeterde aanmaak van collageen en elastine, wat de huidstructuur en -textuur verbetert.De skinboosters die tijdens het microneedlen in de huid worden gebracht, zorgen voor verbeterde hydratatie van de huid, huidverjonging en algehele huidverbetering.

De gecombineerde aanpak van microneedling en mesotherapie kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens, hyperpigmentatie en algemene huidveroudering. Voor microneedling werken wij met de m.pen of Dermapen. De behandeling van littekens voeren we uit met de Dermapen. Microneedling en mesotherapie kan alleen worden uitgevoerd door een getrainde professional. Alle CHRIS-experts hebben een uitgebreide microneedlingtraining gehad, waardoor je bij hen in de beste handen bent.

Behandeloplossingen met mesoestetic skinboosters

Egalisatie van de teint (anti-pigment):
DEPIGMENTATION SOLUTION skinbooster

 • Corrigerende en regulerende actie op pigmentveranderingen.
 • Egaliseert de huidtint.
 • Heeft eigenschappen die melanogenese helpen remmen, waardoor de melaninesynthese wordt verminderd.

Anti-huidveroudering:
MESOTOX SOLUTION skinbooster

 • Vermindert en voorkomt rimpeltjes en lijntjes.
 • Anti-aging: vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering.
 • Verhoogt de effectiviteit van botuline toxine (botox) in de huid en verlengt de effecten ervan.

Collageenversterking:
MESOPEPTIDE SOLUTION skinbooster

 • Maakt de huid steviger en voller.
 • Anti-aging: vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering.
 • Verbetert de stevigheid en structuur van de extracellulaire matrix.

Hydraterende verjonging:
PHOTOAGING SOLUTION skinbooster

 • Verjongende behandeling
 • Verbetert de teint en geeft de huid een mooie glans
 • Antioxiderende, hydraterende en verstevigende werking
 • Corrigeert fijne lijntjes, gaat huidverslapping tegen

Littekenherstel en -preventie:
SKINMARK SOLUTION skinbooster

 • Littekenherstellend, ook voor striemen. Ook ter preventie.
 • Stimuleert celherstel en herstructurering van het eiwitnetwerk in de dermis.
 • Verbetert de synthese van de componenten van de extracellulaire matrix, waardoor vocht, elasticiteit en stevigheid aan de huid worden verschaft.

Wist je dat wij ook peelings combineren met microneedling

Lijntjes en rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en huidverslapping: een peeling is een krachtige treatment die je huid kan transformeren. Bij CHRIS hebben we een zorgvuldig samengesteld aanbod peelings om aan álle huidbehoeften te voldoen. Doordat de peeling ingrediënten met de Dermapen 4 of M-pen ín de huid worden gewerkt, doen ze direct hun werk op de plekken waar dit nodig is. En versterkt het effect van de peelingbehandeling Je kunt kiezen uit vijf verschillende peelings; EyeconMesoèclatModified JessnerBlemiskinMelanostop Tranex en Skintech Easy TCA Pain Control, ieder met een eigen huidoplossing.

     Microneedling-mesotherapie

     Beautyexpert Chris

     Waarom een intake belangrijk is

     Een mesoestetic-huidoplossing kan de sleutel zijn tot een gezonde, stralende huid. Omdat iedere huid uniek is en specifieke behoeften heeft, kom je vooraf eerst voor een gerichte intake. Tijdens deze gratis huidanalyse van 30 minuten maken we een professionele huidanalyse en een huidplan, waarbij we gebruikmaken van kunstmatige intelligentie via EVE M, ons meest geavanceerde huidanalyse-apparaat. Lees hier meer over EVE M.

     Een uitgebreide expert AI-huidanalyse
     Ben je nog aan het oriënteren? En wil je weten wart de mogelijkheden zijn? EVE M brengt je huidconditie en -behoeften in beeld, waarna we een huidplan met specifieke, passende mesoestetic-huidoplossingen maken. Dit plan omvat professionele behandelingen in de salon, productadvies voor thuis en gerichte adviezen voor je levensstijl. Door doelgericht te werk te gaan en te behandelen met de juiste behandelingen en producten kun je heel snel verbetering zijn in o.a. huidtextuur, teint, hydratatie, stevigheid en verminderde rimpels en lijntjes. Een huidanalyse met EVE M en een huidplan is een waardevolle investering in je huid en dé eerste stap naar een gezonde, stralende huid die je goed in je vel laat zitten.

     Maak vandaag nog een afspraak voor een Expert AI-huidanalyse van 60 minuten en ervaar de voordelen van onze  revolutionaire aanpak met kunstmatige intelligentie. Bij aanschaf van minimaal drie producten komen de kosten voor deze huidanalyse te vervallen.

     Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

     Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

     Scroll naar boven