Sorry, we're closed. Tomorrow we open at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Bye bye haartjes: definitief laser ontharen in Den Haag voor mannen en vrouwen

Definitieve ontharing is voor iedereen – vrouwen en mannen, ongeacht huidtype – dé oplossing voor ongewenste haargroei. Bij CHRIS gebruiken we voor laseren van het lichaam en gezicht de hoogwaardige Elits Epil808 Diode Laser. In Den Haag en omstreken staan wij bekend dankzij onze professionele en effectieve laserbehandelingen. We meten je pigment en ook roodheid, zodat de laser altijd perfect en veilig staat afgesteld. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake!

Laser ontharen: veilig en definitief van ongewenste haargroei af

Laserontharing bij CHRIS is:

Laseren is een effectieve ontharingsmethode waarmee ongewenste haartjes in het gezicht en op het lichaam veilig en permanent worden verwijderd. Na laserontharing hoef je nooit meer te scheren of waxen. Bij CHRIS laseren we veilig, snel en effectief met de hoogwaardige Elits Epil808 Diode Laser. Maar niet zonder een behandelplan op te stellen, want iedere huid is anders. Meten is weten, dus maakt de beautyexpert van CHRIS een plan op maat voor je, zodat we het meest optimale resultaat behalen. We begeleiden je van intake tot de laatste behandeling, zodat je tevreden én haarvrij de deur uitloopt. Laserontharing bij CHRIS is de ideale behandeling om te combineren met een facial, manicure of gelcolor. Bij CHRIS vind je alles onder één dak!

Hoe werkt laserontharing?

Tijdens de laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Ons laserapparaat geeft een krachtige, geconcentreerde, zuivere lichtbundel die een fractie van een seconde naar de haar wordt ‘toegeschoten’. Dit proces is alleen effectief in de groeifases van de haren. Het is echter zo dat haren zich niet allemaal tegelijk in hetzelfde stadium bevinden. Om die reden zijn meerdere laserbehandelingen nodig. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van het behandelgebied. Voor het gelaat is dit meestal 5 tot 6 weken en voor het lichaam ongeveer 8 weken.

Over ons laserapparaat: de Elits Epil808 Diode Laser

Voor laserontharing maken de laserexperts van CHRIS gebruik van de Elits Epil808 Diode Laser. Deze professionele laser voldoet aan de hoogste medische en Europese veiligheidsnormen, biedt hoogwaardige kwaliteit en prestaties en is gefabriceerd door een Italiaans familiebedrijf. Doordat de huid tijdens het laseren direct wordt gekoeld, wordt de behandeling door klanten als nagenoeg pijnloos ervaren. Nog een pluspunt is dat de Elits Epil808 Diode Laser een minimaal risico op hyperpigmentatie biedt.

Laseren bij CHRIS: zo gaan wij te werk

Wanneer je voor laserontharing bij CHRIS kiest, begeleiden we je van intake tot de laatste behandeling. Hieronder vind je onze werkwijze.

Stap 1: gratis intake en een behandelplan op maat

We snappen dat de stap naar laserontharing best een spannende kan zijn. Misschien heb je je hele leven geschoren en is ontharen door middel van laseren nieuw voor je. Geen zorgen! Bij CHRIS werken echte laser-experts die je alles vertellen over laserontharing, je zorgen kunnen wegnemen én samen met jou een behandelplan op papier zetten. Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreken we je wensen, het verloop van de behandeling, bestuderen we je haargroei en meten we jouw huid door met een medisch pigment en roodheid analyzer. Zo weten we exact wat jouw huidtype én gevoeligheid is, zodat we de laser veilig en perfect kunnen afstemmen op jouw huid. Op deze manier kunnen we geen vergissingen maken en ben je verzekerd van een optimaal resultaat. Zodra we je huidtype weten en in kaart hebben gebracht welke kleur en dikte je haartjes hebben, maken we een behandelplan. Je weet dan ook hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. Na de intake is het tijd voor jouw eerste laserbehandeling.

Stap 2: de laserbehandeling

Bij de eerste behandeling kom je ongeschoren – met enkele weken haargroei – naar de salon. Zo kunnen we je haargroei en -kleur goed bestuderen. Voor aanvang van de behandeling maken we foto’s van het te behandelen gebied, zodat we de voortgang en het resultaat goed in kaart kunnen brengen. Deze foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt. We reinigen je huid eerst met Dermalogica-producten, scheren de haartjes en bereiden je voor op de start van de behandeling. Tijdens het laseren worden de behandelde zones gemeten op pigment en roodheid, zodat we zeker weten dat het laserapparaat staat afgesteld volgens de meest effectieve instellingen. De laserbehandeling zelf duurt maximaal een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Het laseren voelt alsof er kort met een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Je voelt het wel, maar is nagenoeg pijnloos. Na het laseren verzorgen we je huid met een verkoelende en kalmerende aloë vera-gel.

Stap 3: nazorg en voortgang

Na één week mag je de behandelde delen weer blootstellen aan de zon of zonnebank. Bedek de huid altijd met een zonnebrandcrème met hoge factor. Na ongeveer zes weken vindt de volgende behandeling plaats, gezien dan de volgende groeifase van haartjes begint. Wax of epileer het te behandelen gebied tussen de behandelingen niet. Doe je dit wel, dan zal het laseren minder effect hebben. Bij de volgende behandeling scheer je 48 uur van tevoren de behandelde delen en laat je een stukje van de haargroei staan zodat wij kunnen zien hoe snel je haargroeifase is. Verandert er iets in je medicatie of gezondheid? Meld dit altijd bij ons vóór de volgende behandeling. Heb je tussentijds vragen? Je kan ons altijd bereiken.

Contra-indicaties

Een laserbehandeling kan niet worden uitgevoerd wanneer je bepaalde medicatie slikt, zoals hormonen, corticosteroïden en bepaalde lichtgevoelige medicijnen (zie bijsluiter onder ‘fotosensibiliteit’). Ook kan er niet behandeld worden wanneer je net zelfbruiner of spray tan hebt gebruikt, bij zwangerschap, epilepsie, suikerziekte, (huid)kanker, open wonden en huid- en/of aderontsteking. Deze en alle andere indicaties dien je bij de schoonheidsspecialist te melden. Neem bij twijfel contact op met de huisarts. Verandert er iets in je medicatie of gezondheid? Meld dit altijd bij ons vóór de volgende behandeling.

Heb je nog vragen?

Lees dan verder op onze Meest gestelde vragen pagina (FAQ). Of neem vrijblijvend contact met ons op. 

LASER ONTHAREN BEHANDELINGEN

Pakketvoordeel

  • Ontvang 10% korting bij 6 behandelingen met één behandelgebied.
  • Ontvang 15% korting bij 6 behandelingen met twee of meer behandelgebieden.
  • Wij bieden de mogelijkheid om pakketten in termijnen te betalen.

Vrouw (losse behandelingen)

Gezicht

Bovenlichaam

Onderlichaam

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Man (losse behandelingen)

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Laser ontharen Den Haag voor definitief ontharen bij mannen en vrouwen CHRIS beauty bar_1
Laser ontharen Den Haag voor definitief ontharen bij mannen en vrouwen CHRIS beauty bar_1

MICRODERMABRASIE

Merk: Mattioli Ultrapeel II

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven