Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

NeoGen™ EVO Stikstof Plasma Technologie

Huidveroudering, actieve acne, striae, donkere kringen, (acne)littekens, rimpels, schimmelnagels, oogcontouren en pigmentatie effectief aanpakken? Stikstofplasmabehandeling met de NeoGen™ EVO is dé allesomvattende behandeling die meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakt. Zonder chirurgische ingrepen, korte downtime en werkt tot 24 maanden door. Eerder al huidverbeterende behandelingen geprobeerd maar nog niet helemaal tevreden? Plasmabehandeling is het antwoord voor alle huidtypen en leeftijden, mét direct zichtbaar resultaat.

NeoGen™ EVO Plasma Technology

Klaar voor the next big thing in huidverbetering? Bij CHRIS kun je nu terecht voor plasmabehandeling met de revolutionaire en medisch gecertificeerde NeoGen™ EVO. Plasmabehandeling staat garant voor 100% huidregeneratie, waarbij meerdere indicaties in één keer worden aangepakt. Werken aan fijne lijntjes en tegelijkertijd pigmentvlekken verminderen? Of kraaienpootjes, hangende oogleden én donkere kringen tegelijkertijd laten behandelen? Geen probleem met de NeoGen™ EVO: de huidarchitectuur wordt volledig vernieuwd en verjongd. Stikstofplasmabehandeling is geschikt voor alle huidtypen en -kleuren, veilig, risicoloos en is baanbrekend omdat het de huid verbetert zonder de huid te doorboren. Dit minimaliseert de kans op infecties, ontstekingen en hyperpigmentatie. Plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO laat al na één sessie opmerkelijk verschil zien. Nog een voordeel: je hoeft geen rekening te houden met een lange downtime.

Hoe werkt de NeoGen™ EVO?
De NeoGen™ EVO maakt gebruik van plasma gevormd uit medische stikstof, waarmee de huid zowel oppervlakkig als van binnenuit kan worden geregenereerd. NeoGen™ EVO straalt energie met stikstofgas om in plasma, waardoor onder meer de collageen- en elastineproductie flink worden aangewakkerd. Dit zorgt er onder meer voor dat met de NeoGen™ EVO Plasma Technology de volgende indicaties effectief kunnen worden aangepakt:

Hoe werkt stikstofplasmabehandeling met de NeoGen™ EVO precies?
Materie kan zich in verschillende vormen begeven: vloeibaar, vast, gas en als vierde plasma. Met behulp van de hoogfrequente kracht van NeoGen™ verwarmt het apparaat stikstofgas totdat het plasma wordt. Wanneer het plasma in aanraking komt met de huid, trekt de huid samen, en bovendien vindt sterilisatie van de lucht plaats en worden alle bacteriën gedood. De bovenste huidlaag blijft intact, terwijl het plasma een soort jasje om je huid vormt. De huidcellen gaan aan elkaar plakken, en de warmte die dankzij het plasma in de huid wordt gebracht, wordt egaal verspreid. In de huid zorgt plasma voor collageen- en elastine-activatie, wat het vernieuwingsproces van de huid rap versnelt. Dit proces werkt in álle huidlagen en leidt tot een vollere, egalere en verfijnde nieuwe huid met een jeugdige uitstraling die langdurig aanhoudt. Het jasje dat om de huid wordt gevormd, raak je weer kwijt: je gaat na plasmabehandeling vervellen. In tegenstelling tot een laserapparaat is er geen kleurstof (pigment) nodig; NeoGen™ stikstofplasma werkt zonder de huid te doorboren, door de hele huid heen en pakt zo alles aan wat-ie tegenkomt. Hierdoor wordt de huid actief vernieuwd, ongeacht huidskleur of leeftijd. Plasmabehandeling werkt bewezen effectief, veilig en geeft langdurige resultaten, tot wel 24 maanden. De NeoGen™ kan ook worden ingezet tegen schimmelnagels.

De grootste voordelen van stikstofplasmabehandeling

Beautyexpert Chris

Je huid onderhouden ná plasmabehandeling

Natuurlijk wil je die stralende, egale huid en die jeugdige gloed zo lang mogelijk behouden. We raden je aan je verzorgingsroutine zoals besproken tijdens de intake trouw voort te zetten. Hou de huid daarnaast vrij van dode huidcellen, voor een stralende teint. Dit kan met microdermabrasie, peelings en microneedling. Voeg een paar keer per jaar een skinbooster toe aan je verzorgingsroutine, zoals de Skintech Hyalift 75 ProActive en HA Injectable. Een skinbooster voedt je huid en biedt de huid actieve werkstoffen die nodig zijn om je huid gezond, glad en egaal te houden. Eventueel kan je jouw plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO na één tot twee jaar herhalen.

NEOGEN PLASMA BEHANDELINGEN

Pakketvoordeel

 • Profiteer van 10% korting bij de aanschaf van een kuur van 3 behandelingen.
 • Wij bieden de mogelijkheid om een kuur in termijnen te betalen.

INTAKE NEOGEN PLASMA

Huidverbetering (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 225
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Doelgerichte aanpak op het gezicht, exclusief de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan.

  € 350
 • Een complete aanpak voor het gezicht en de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 500
 • € 450
 • €575

Anti-Aging (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 300
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Met deze behandeling kan elk huidprobleem worden aangepakt, wat resulteert in een volledige huidverjonging en herstel.

  € 425
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 575
 • € 650
 • € 800

Acne Littekens en zachte ooglift (losse behandelingen)

 • vanaf € 375
 • Een revolutionaire methode om oogleden en gelaatscontouren te liften en te verstevigen. Het alternatief voor gecompliceerde chirurgie maar dan zonder lange downtime en het gevaar van littekenvorming. Door de langer termijn resultaten wordt dit door artsen gezien als uitstekende behandeling om veroudering voor te blijven.

  € 650

Lichaam

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beautyexpert Chris

Je huid onderhouden ná plasmabehandeling

Natuurlijk wil je die stralende, egale huid en die jeugdige gloed zo lang mogelijk behouden. We raden je aan je verzorgingsroutine zoals besproken tijdens de intake trouw voort te zetten. Hou de huid daarnaast vrij van dode huidcellen, voor een stralende teint. Dit kan met microdermabrasie, peelings en microneedling. Voeg een paar keer per jaar een skinbooster toe aan je verzorgingsroutine, zoals de Skintech Hyalift 75 ProActive en HA Injectable. Een skinbooster voedt je huid en biedt de huid actieve werkstoffen die nodig zijn om je huid glad en egaal te houden. Eventueel kan je jouw plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO na één tot twee jaar herhalen.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven