Sorry, we're closed. We welcome you Monday at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

De meest gestelde vragen over stikstof plasmabehandeling

Wat is er zo bijzonder aan stikstofplasmabehandeling? Is het geschikt voor mij? Hoe lang duurt een behandeling? En doet het eigenlijk pijn? Deze en nog veel meer vragen behandelen we in deze FAQ.

FAQ NeoGen™ EVO

Wat voor verbetering kan ik verwachten?
Voor welke indicatie je ook komt; de NeoGen™ EVO zal in ieder geval verbetering laten zien in de textuur en teint van de huid. Bij behandeling met een laag energieniveau zie je bovendien verfijning van de poriën en vermindering van lijntjes en rimpels. Omdat plasma voor een verbeterde collageen- en elastineproductie zorgt, zul je ook merken dat de huid strakker en steviger wordt, de huidconditie verbetert en dat de contouren van het gezicht verstrakken. Bij een hoger energieniveau worden ook diepe rimpels aangepakt, zullen (acne)littekens verminderen en kunnen striae en pigmentvlekken worden verminderd. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de verbeteringen in de huid tot wel twee jaar na de behandeling(en) kunnen doorwerken.

Wat maakt plasmanbehandeling met de NeoGen™ EVO zo anders dan andere behandelingen?
NeoGen™ is de eerste en enige behandeling die klinisch bewezen en langdurig regenererend werkt. In tegenstelling tot veel andere apparaten (CO2 laser, DAS-plasma en plasmapen) wordt de huid niet doorboord, dat voorkomt complicaties) en werkt de NeoGen™ EVO op 100% van de huid: zowel op het huidoppervlak als diep in de huid. Dit zorgt voor significante verbeteringen in de huidtextuur en de contouren. Daarnaast behandelt de NeoGen™ EVO meerdere indicaties in één keer, bijvoorbeeld pigmentatie én acnelittekens. De wetenschap achter stikstofplasmabehandeling is baanbrekend te noemen, en de resultaten werken langdurig door.

Is een stikstofplasmabehandeling veilig?
Ja. De NeoGen™ EVO is medisch gecertifieerd en uitvoerig getest. Het CHRIS-personeel is getraind om veilig en effectief met de NeoGen™ EVO te mogen werken. Met de NeoGen™ EVO zijn wereldwijd al meer dan 50.000 behandelingen op alle huidtypen uitgevoerd, waarbij er de afgelopen tien jaar geen ongewenste gebeurtenissen zijn voorgevallen.

Doet plasmabehandeling pijn?
Het stikstofgas dat wordt verwarmd tot plasma zorgt voor een warm, aangenaam huidgevoel en doet helemaal geen pijn wanneer er op een laag energieniveau wordt gewerkt. Op een hoger energieniveau kan de behandeling minder aangenaam worden. Eventueel kan een verdovende crème worden gebruikt.

Hoe lang duurt een plasmabehandeling?Afhankelijk van het te behandelen gebied varieert de plasmabehandeling van tien minuten tot drie kwartier.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Hoeveel behandelingen met plasma je nodig hebt, is afhankelijk van het te behandelen gebied, de conditie van je huid en het gewenste resultaat. Vaak zie je na één behandeling al significant resultaat, soms zijn er tot drie behandelingen nodig. Onze specialisten bespreken van tevoren met je hoeveel behandelingen nodig zijn.

Kan plasmabehandeling ook op of rondom de ogen worden toegepast?
Ja zeker! De NeoGen™ EVO kan worden gebruikt rondom de ogen, voor het verstrakken en verminderen van donkere kringen. Maar ook wordt het apparaat gebruikt voor subtiele ooglifts, ter vervanging van een chirurgische ooglidcorrectie. Niet voor niets wordt de NeoGen™ EVO ook gebruikt door plastisch chirurgen.

Beautyexpert Chris

Je huid onderhouden ná plasmabehandeling

Natuurlijk wil je die stralende, egale huid en die jeugdige gloed zo lang mogelijk behouden. We raden je aan je verzorgingsroutine zoals besproken tijdens de intake trouw voort te zetten. Hou de huid daarnaast vrij van dode huidcellen, voor een stralende teint. Dit kan met microdermabrasie, peelings en microneedling. Voeg een paar keer per jaar een skinbooster toe aan je verzorgingsroutine, zoals de Skintech Hyalift 75 ProActive en HA Injectable. Een skinbooster voedt je huid en biedt de huid actieve werkstoffen die nodig zijn om je huid gezond, glad en egaal te houden. Eventueel kan je jouw plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO na één tot twee jaar herhalen.

NEOGEN PLASMA BEHANDELINGEN

Pakketvoordeel

 • Profiteer van 10% korting bij de aanschaf van een kuur van 3 behandelingen.
 • Wij bieden de mogelijkheid om een kuur in termijnen te betalen.

INTAKE NEOGEN PLASMA

Huidverbetering (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 225
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Doelgerichte aanpak op het gezicht, exclusief de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan.

  € 350
 • Een complete aanpak voor het gezicht en de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 500
 • € 450
 • €575

Anti-Aging (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 300
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Met deze behandeling kan elk huidprobleem worden aangepakt, wat resulteert in een volledige huidverjonging en herstel.

  € 425
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 575
 • € 650
 • € 800

Acne Littekens en zachte ooglift (losse behandelingen)

 • vanaf € 375
 • Een revolutionaire methode om oogleden en gelaatscontouren te liften en te verstevigen. Het alternatief voor gecompliceerde chirurgie maar dan zonder lange downtime en het gevaar van littekenvorming. Door de langer termijn resultaten wordt dit door artsen gezien als uitstekende behandeling om veroudering voor te blijven.

  € 650

Lichaam

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beautyexpert Chris

Je huid onderhouden ná plasmabehandeling
Natuurlijk wil je die stralende, egale huid en die jeugdige gloed zo lang mogelijk behouden. We raden je aan je verzorgingsroutine zoals besproken tijdens de intake trouw voort te zetten. Hou de huid daarnaast vrij van dode huidcellen, voor een stralende teint. Dit kan met microdermabrasie, peelings en microneedling. Voeg een paar keer per jaar een skinbooster toe aan je verzorgingsroutine, zoals de Skintech Hyalift 75 ProActive en HA Injectable. Een skinbooster voedt je huid en biedt de huid actieve werkstoffen die nodig zijn om je huid glad en egaal te houden. Eventueel kan je jouw plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO na één tot twee jaar herhalen.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar boven