Sorry, we're closed. We welcome you Monday at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Bloedblaasjes verwijderen met coagulatie

Je herkent ze als kleine, rode en ronde plekjes: bloedblaasjes of kersenwratjes. Deze kleine uitstuwingen van de bloedvaatjes zijn onschuldig, maar kunnen wel ergerlijk zijn. Bij CHRIS bieden we met coagulatie een goede behandeling van bloedblaasjes.

Bloedblaasjes verwijderen met coagulatie

In de meeste gevallen komen bloedblaasjes of kersenwratjes de kop opsteken als je op middelbare leeftijd bent. Ben je boven de 60? Grote kans dat je bloedblaasjes hebt. Onschuldig en volkomen goedaardig, maar cosmetisch kunnen ze als storend worden ervaren. Coagulatietherapie helpt je snel van bloedblaasjes af. Deze veilige behandeling is snel, heel effectief en een laagdrempelig alternatief voor een chirurgische ingreep.

Hoe ontstaan bloedblaasjes?

Bloedblaasjes of kersenwratjes zie je veel op de buik, hals, armen en benen. De oorzaak is niet voldoende bekend, maar het lijkt erop dat blootstelling aan de zon een grote rol speelt in het ontstaan van bloedblaasjes. Ook kunnen kersenwratjes tijdens de zwangerschap sneller ontstaan, onder invloed van hormonen.

Zo werkt coagulatietherapie bij bloedblaasjes

Bij coagulatie tegen bloedblaasjes wordt met een flinterdunne naald hitte in de huid gebracht. Met de naald worden de blaasjes heel lokaal verhit. Hierdoor stollen de eiwitten in de huid en ontstaan er korstjes op de plekken van de kersenwratjes. Deze korstjes vallen na gemiddeld een week van de huid, waarna een gladde, nieuwe huid tevoorschijn komt. Coagulatiebehandeling van bloedblaasjes is veilig, snel en heel effectief. Ook is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Resultaat coagulatie bij bloedblaasjes

Na coagulatiebehandeling blijven de blaasjes die zijn behandeld weg. Wel is het zo dat er kans is op nieuwe kersenwratjes wanneer je hier gevoelig voor bent. Uiteraard kun je deze nieuwe plekjes dan opnieuw laten behandelen.

Vóór de coagulatie

Voordat je coagulatietherapie ondergaat, is het verstandig rekening te houden met onderstaande.

Nazorg coagulatietherapie bij bloedblaasjes

Direct na de behandeling is de huid warm en gevoelig. Dit trekt na een dag weg. Binnen enkele dagen ontstaan er korstjes in het behandelde gebied. Ga niet aan de korstjes krabben en hou ze zo droog mogelijk. Dit komt het genezingsproces ten goede.

Coagulatietherapie

  • 15 min – Met coaguleren, een verhittingstechniek, kunnen we oneffenheden op je huid verwijderen zoals couperose, spider naevus (spinnenkopjes), fibromen (steelwratjes), bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

    € 40

Beautyexpert CHRIS

Nog mooier met ÜBER peelings

Wij combineren de Dermapen 4 standaard met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk  van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en  peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de  peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar boven