YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Wimpers liften & verven

Met inktzwarte wimpers wordt iedere oogopslag intenser. Wens je niet alleen kleur, maar ook langere, vollere en gekrulde wimpers? Met een wimperlift creëren we in een half uur een langdurig zwoele oogopslag.

Wimpers verven

Met geverfde wimpers kun je de mascararoller laten voor wat-ie is. Handig voor op vakantie! Bij CHRIS gebruiken we verf van Combinal, die een intens en duurzaam effect geeft. Combinal heeft hoogwaardige kleuren die we kunnen aanpassen naar iedere passende kleur, of je nu voor zwart of bruin kiest.

De verf wordt vermengd met waterstofperoxide, zodat de verf zich goed kan hechten aan je wimperhaartjes. Na het inwerken wordt de verf zorgvuldig verwijderd en krijg je een oogbadje.

De kleuring blijft tussen de drie en zes weken zitten, afhankelijk van de kleur en factoren als zwemmen en zonnen.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!