Sorry , we're closed. We welcome you at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Werkwijze NeoGen™ EVO Plasma Technology

Bij CHRIS begeleiden we je van A tot Z wanneer je voor NeoGen™ EVO plasmabehandeling kiest. We starten met een intake, nemen je mee in alle stappen en zorgen voor de juiste nazorg. Advies over producten voor thuisgebruik – voor én na de behandeling – horen bij het traject, want zo profiteer je langer van de huidverbeterende voordelen van de NeoGen™ EVO. Maak je klaar voor allesomvattende huidverbetering en een compleet verbeterde huidarchitectuur.

Plasmabehandeling bij CHRIS: zo gaan wij te werk

Wanneer je voor een plasmabehandeling bij CHRIS kiest, mag je van ons begeleiding van A tot Z verwachten. We bereiden jou en je huid goed voor, behandeling na behandeling. Zo heb je optimaal plezier van de behandeling met de NeoGen™ EVO!

Stap 1: gratis intake en een behandelplan op maat
Klaar om effectief aan anti-aging of huidproblemen te werken? Niet zonder dat wij de stappen grondig met je hebben doorlopen. Dit begint bij het gratis intakegesprek. Tijdens deze kennismaking beoordelen we je huid, zodat we je goed kunnen adviseren. We kijken of je huid geschikt is voor de NeoGen™ EVO en inventariseren je wensen. Wat verwacht je van de stikstofplasmabehandeling en wat hoop je te bereiken? Aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden stellen we een persoonlijk behandelplan op. Op deze manier kunnen we geen vergissingen maken en ben je verzekerd van een optimaal resultaat. Na de intake bespreken we welke producten je thuis kan gebruiken ter voorbereiding op je eerste plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO. Zo komt je huid gedurende twee weken in de conditie die nodig is om de eerste behandeling te ondergaan.

Stap 2: vóór de behandeling  
De behandelde huid mag gedurende twee weken niet zijn blootgesteld aan de zon, zonnebank of zelfbruiner. Ook is het noodzakelijk dat je minimaal twee weken de producten hebt gebruikt die we in het intakegesprek hebben besproken, waaronder in ieder geval een zonbeschermingsproduct. Vergeet niet om voor de behandeling voldoende water te drinken. Wanneer je huid onvoldoende gehydrateerd is, kan dit effect hebben op de hersteltijd én de resultaten van de stikstofplasmabehandeling.

Stap 3: de behandeling
De plasmabehandeling start met het grondig reinigen van de huid. Hierna wordt de huid behandeld met hyaluronzuur en hoogwaardige cosmeceuticals, zodat je huid optimaal profiteert van de plasmabehandeling. De plasmabehandeling voelt als warmtedruk op de huid; dit zou bij een laag energieniveau pijnloos moeten zijn. Bij behandelingen op een hoger energieniveau kan eventueel een verdovende crème worden gebruikt, waardoor de plasmabehandeling als aangenaam wordt ervaren. We maken tijdens de behandeling banen over het te behandelen gebied. Dit duurt gemiddeld een half uur, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Na de plasmabehandeling verzorgen we je huid met een hydraterend, herstellend serum en een zonbeschermingsproduct.

Verschillende energieniveaus
De NeoGen™ EVO kan worden ingesteld op verschillende energieniveaus. Afhankelijk van de indicatie en het beoogde resultaten kunnen we behandelen op niveaus variërend van 0.8 joules tot 4 joules. Op een lagere energie kunnen we prachtige resultaten bereiken op het gebied van poriën verfijnen, actieve acne, algehele huidverbetering, donkere kringen aanpakken, tekenen van huidveroudering en melasma of pigmentatie aanpakken. Een hoger energieniveau, tot 4 joules, gebruiken we bij onder meer diepe rimpels, (acne)littekens, striae, fotobeschadiging of actinische keratose.

Stap 4: na de behandeling
Direct na de plasmabehandeling is het ‘jasje’ zichtbaar dat zich om de huid vormt. Dit uit zich in een glimmende, strakke huid. Ook ziet de huid er rood uit. Dit kan tot maximaal 24 uur aanhouden, daarna verdwijnt de roodheid. Onderdeel van het vernieuwingsproces is de schilfering die zal optreden. In welke mate je gaat vervellen, hangt af van de intensiteit waarmee de huid is behandeld, maar ook van je huidconditie. Gebruik na de behandeling de producten voor thuisgebruik, zoals besproken tijdens de intake of de behandeling. Bescherm de huid altijd met een zonbeschermingsproduct. Zo kan de huid beter en sneller herstellen. Na plasmabehandeling is de huid bovendien dunner, waardoor je sneller zonschade oploopt.

De resultaten van een plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO
Al na één behandeling is significant verschil te zien. De kwaliteit van de huid is zichtbaar en voelbaar verbeterd: de huid is gladder, frisser en egaler. Naar verloop van tijd zul je merken dat lijntjes en rimpels zachter zijn, dat pigmentatie minder of zelfs helemaal weg is en dat huidproblemen als striae of littekens zichtbaar zijn aangepakt. De resultaten van plasmabehandeling werken lang door: zelfs na 24 maanden is er nog extra celactiviteit meetbaar, wat inhoudt dat de NeoGen™ EVO nog doorwerkt.

Contra-indicaties
Een plasmabehandeling mag niet worden uitgevoerd in het geval van:

In onderstaande gevallen zal de CHRIS-specialist beoordelen of behandelen met de NeoGen™ EVO mogelijk is:

Klaar voor de meest geavanceerde, effectieve oplossing voor jouw huidproblemen? Nu écht effectief aan huidverjonging werken? Ontdek hoe NeoGen™ EVO-plasmabehandeling jouw huid transformeert tot zijn beste versie. Laat je huid stralen als nooit tevoren en boek snel je intake.

Beautyexpert Chris

Je huid onderhouden ná plasmabehandeling

Natuurlijk wil je die stralende, egale huid en die jeugdige gloed zo lang mogelijk behouden. We raden je aan je verzorgingsroutine zoals besproken tijdens de intake trouw voort te zetten. Hou de huid daarnaast vrij van dode huidcellen, voor een stralende teint. Dit kan met microdermabrasie, peelings en microneedling. Voeg een paar keer per jaar een skinbooster toe aan je verzorgingsroutine, zoals de Skintech Hyalift 75 ProActive en HA Injectable. Een skinbooster voedt je huid en biedt de huid actieve werkstoffen die nodig zijn om je huid gezond, glad en egaal te houden. Eventueel kan je jouw plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO na één tot twee jaar herhalen.

NEOGEN PLASMA BEHANDELINGEN

Pakketvoordeel

 • Profiteer van 10% korting bij de aanschaf van een kuur van 3 behandelingen.
 • Wij bieden de mogelijkheid om een kuur in termijnen te betalen.

INTAKE NEOGEN PLASMA

Huidverbetering (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 225
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Doelgerichte aanpak op het gezicht, exclusief de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan.

  € 350
 • Een complete aanpak voor het gezicht en de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 500
 • € 450
 • €575

Anti-Aging (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 300
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Met deze behandeling kan elk huidprobleem worden aangepakt, wat resulteert in een volledige huidverjonging en herstel.

  € 425
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 575
 • € 650
 • € 800

Acne Littekens en zachte ooglift (losse behandelingen)

 • vanaf € 375
 • Een revolutionaire methode om oogleden en gelaatscontouren te liften en te verstevigen. Het alternatief voor gecompliceerde chirurgie maar dan zonder lange downtime en het gevaar van littekenvorming. Door de langer termijn resultaten wordt dit door artsen gezien als uitstekende behandeling om veroudering voor te blijven.

  € 650

Lichaam

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beautyexpert Chris

Je huid onderhouden ná plasmabehandeling
Natuurlijk wil je die stralende, egale huid en die jeugdige gloed zo lang mogelijk behouden. We raden je aan je verzorgingsroutine zoals besproken tijdens de intake trouw voort te zetten. Hou de huid daarnaast vrij van dode huidcellen, voor een stralende teint. Dit kan met microdermabrasie, peelings en microneedling. Voeg een paar keer per jaar een skinbooster toe aan je verzorgingsroutine, zoals de Skintech Hyalift 75 ProActive en HA Injectable. Een skinbooster voedt je huid en biedt de huid actieve werkstoffen die nodig zijn om je huid glad en egaal te houden. Eventueel kan je jouw plasmabehandeling met de NeoGen™ EVO na één tot twee jaar herhalen.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven