Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Ouderdomsvlekken verwijderen met coagulatie

Ouderdomsvlekken of ouderdomswratten laten behandelen? Met de veilige behandeling coagulatietherapie kan je ouderdomsvlekken snel, effectief en pijnloos laten verwijderen. Bij CHRIS in Den Haag zijn we er expert in!

Ouderdomsvlekken verwijderen met coagulatie

Zoals de naam doet vermoeden, doen ouderdomsvlekken of ouderdomswratten hun intrede op latere leeftijd. Met de jaren kun je te maken krijgen met kleine huidoneffenheden die we ouderdomsvlekken noemen. Ouderdomsvlekken of ouderdomswratten kunnen verschillende kleuren en vormen hebben, van heel oppervlakkig en licht tot dikker en donkerder. Ze zijn altijd goedaardig, hoe dik en donker ze ook zijn. Natuurlijk kan je je wel storen aan ouderdomsvlekken. Coagulatietherapie biedt dan uitkomst. Deze snelle, laagdrempelige behandeling tegen ouderdomsvlekken verwijdert de vlekjes effectief en pijnloos.

Zo werkt coagulatietherapie tegen ouderdomsvlekken

Met een zeer fijne naald brengen we bij coagulatietherapie hitte in de huid. We verhitten de vlekjes plaatselijk en zeer exact. Dit voel je nagenoeg niet; je voelt alleen speldenprikjes. Door de verhitting stollen de eiwitten in de huid en ontstaan er korstjes op de plekken van de ouderdomsvlekken. Deze korstjes vallen na gemiddeld een week van de huid. Hieronder ontstaat vervolgens een nieuwe, mooie huid. Coagulatiebehandeling van ouderdomswratten is veilig, snel en heel effectief.

Resultaat coagulatie bij ouderdomsvlekken

Na coagulatiebehandeling blijven de vlekjes die zijn behandeld weg. Wel kan je door de jaren heen kans hebben op nieuwe ouderdomsvlekken, zeker als je hier gevoelig voor bent.

Vóór de coagulatie

Voordat je coagulatietherapie tegen ouderdomsvlekken ondergaat, is het goed om rekening te houden met onderstaande.

Nazorg coagulatietherapie bij ouderdomsvlekken

Direct na de behandeling is de huid warm en gevoeliger dan je gewend bent. Dit trekt binnen een dag weg. Binnen enkele dagen ontstaan er korstjes in het behandelde gebied. Ga niet aan de korstjes krabben en hou ze droog. Hierdoor geneest de huid mooier én sneller.

Coagulatietherapie

  • 15 min ‚Äď Met coaguleren, een verhittingstechniek, kunnen we oneffenheden op je huid verwijderen zoals couperose, spider naevus (spinnenkopjes), fibromen (steelwratjes), bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

    ‚ā¨ 40

Beautyexpert CHRIS

Nog mooier met √úBER peelings

Wij combineren de Dermapen 4 standaard met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk  van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en  peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de  peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven