Sorry, we're closed. Tomorrow we open at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Glad, gladder, gladst: brazilian wax​

Wie ooit een brazilian wax heeft geprobeerd, wil nooit meer anders. Bij CHRIS verwijderen we haartjes down under in een handomdraai. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en je zó weer buiten staat met een gladde, zachte huid.

Brazilian wax

Gladder dan glad? Ga dan voor een brazilian wax. Bij deze waxbehandeling verwijderen we álle haartjes down under: de bikinilijn, venusheuvel, tussen de schaamlippen, bilnaad en rond de anus. Desgewenst wordt er een streepje of driehoekje overgelaten. Bij CHRIS zijn we gespecialiseerd in brazilian waxing. We zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt, gaan snel en hygiënisch te werk en gaan voor een superglad en zacht resultaat.

De eerste keer dat je jouw intieme delen laat waxen, kan het wellicht een beetje pijn doen, maar dit is maar van korte duur. Wees echter niet bang om aan te geven wanneer het te pijnlijk wordt en je behoefte hebt aan een pauze. Onze waxspecialist houdt hier dan rekening mee. Bij een tweede behandeling zul je merken dat het waxen al een stuk minder gevoelig is. Naar verloop van tijd komen de haartjes dunner en in mindere mate terug; ook dit zorgt voor minder pijn. Maak je dus vooral niet te veel zorgen over de nadelen: een brazilian wax is zó achter de rug en je hebt er wekenlang (gemiddeld drie weken) plezier van. Wanneer je deze vorm van waxen eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer anders.

Voor de brazilian wax maken wij gebruik van warme, vloeibare hars. Deze is zacht voor de huid en zorgt ervoor dat het klusje zo geklaard is. De hars is geschikt voor een gevoelige huid en 100% veilig in gebruik.

Veel gestelde vragen bikinilijn en brazilian waxing


Hoe lang moeten het haar zijn voor waxen?
Om goed te kunnen waxen, moet het haar minimaal 5 mm zijn (halve centimeter). Met deze lengte kunnen we het beste resultaat garanderen.

Hoe lang blijven haren weg na waxen?
Je kan zeker twee tot vier weken genieten van een glad resultaat na waxen.

Is waxen beter dan scheren?
Doordat de haartjes op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk belast. Daarnaast zorgt waxen voor een gladdere huid gedurende een langere periode. Bij scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug, omdat deze bot worden afgekapt.

Wat moet ik doen na het waxen?
Het is het beste om na het waxen niet heet te gaan douchen en niet naar de sauna te gaan. Wacht ook met sporten en de zonnebank. Draag liever geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen. Na drie dagen mag je de huid gaan scrubben. Is je huid toch nog gevoelig na drie dagen? Behandel de gewaxte huid dan met zinkzalf, aloë vera-gel of een andere beschermende, verzachtende bodylotion zonder alcohol en parfum.

Hoe vaak kan ik waxen?
Idealiter zitten er tussen twee waxbeurten drie tot vier weken. Wanneer je geschoren hebt twee tot drie weken. Hoe vaker je waxt, hoe minder snel de haartjes teruggroeien.

Kan je waxen als je ongesteld bent?
Dat kan. De huid kan gevoeliger zijn wanneer je ongesteld bent, maar voor de behandeling én de waxspecialist maakt het niets uit dat je je periode hebt.

Is er een verschil tussen waxen en harsen?
Waxen en harsen zijn hetzelfde. Bij beide behandelingen wordt de haar met wortel en al verwijderd, waardoor haartjes minder snel teruggroeien. Dit in tegenstelling tot scheren, waarbij haartjes aan het oppervlak worden weggehaald.

Brazilian waxing

Best combination deals

OVERZICHT WAXEN

HARSEN

Combinatie deals

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven