Sorry , we're closed. We welcome you at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Steelwratjes (fibromen) verwijderen met coagulatie

Een steelwratje of fibroom is een goedaardig bindweefselgezwel dat eruit ziet als een lichte, opgezette moedervlek. Medisch gezien hoef je ze niet te verwijderen, maar het kan zijn dat je je er cosmetisch aan stoort. Bij CHRIS hebben we de oplossing: coagulatietherapie tegen steelwratjes.

Steelwratjes (fibromen) verwijderen met coagulatie

Fibromen of steelwratjes komen veel voor, bij zowel mannen als vrouwen. De plekjes zitten met een klein ‘steeltje’ vast aan de huid en lijken nog wel het meest op huidkleurige, opgezette moedervlekjes. Fibromen zitten veelal in de hals, maar ook de oksels en liezen zijn veelvoorkomende plekken. Hoewel steelwratjes geen kwaad kunnen en onschuldig zijn, kunnen ze wel storend zijn. Met coagulatiebehandeling verwijderen we steelwratjes snel, effectief en nagenoeg pijnloos.

Hoe ontstaan steelwratjes?

In veel gevallen ontstaan steelwratjes of fibromen door wrijving op de huid. Schurende of strakzittende kleren kunnen fibromen in de hand werken, al is dit nooit wetenschappelijk aangetoond.

Zo werkt coagulatietherapie tegen steelwratjes

Bij coagulatie tegen fibromen brengen we met een zeer fijne naald hitte in de huid. We verhitten de wratjes plaatselijk. Dit voel je nagenoeg niet; je voelt alleen een klein speldenprikje. Door de verhitting stollen de eiwitten in de huid en ontstaan er korstjes op de plekken van de fibromen. Deze korstjes vallen na gemiddeld een week van de huid, waarna een gladde, nieuwe huid tevoorschijn komt. Coagulatiebehandeling van steelwratjes is veilig, snel en heel effectief.

Resultaat coagulatie bij steelwratjes

Na coagulatiebehandeling blijven de wratjes die zijn behandeld weg. Wel is het zo dat er kans is op nieuwe fibromen als je hier gevoelig voor bent. Uiteraard kun je deze nieuwe steelwratjes dan opnieuw laten behandelen.

Vóór de coagulatie

Voordat je coagulatietherapie tegen steelwratjes ondergaat, is het verstandig rekening te houden met onderstaande.

Nazorg coagulatietherapie bij steelwratjes

Direct na de behandeling is de huid warm en kwetsbaar. Dit trekt binnen een dag weg. Binnen enkele dagen ontstaan er korstjes in het behandelde gebied. Ga niet aan de korstjes krabben en hou ze zo droog mogelijk. Dit zorgt voor een snel en goed herstel van de huid.

Coagulatietherapie

  • 15 min – Met coaguleren, een verhittingstechniek, kunnen we oneffenheden op je huid verwijderen zoals couperose, spider naevus (spinnenkopjes), fibromen (steelwratjes), bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

    € 40

Beautyexpert CHRIS

Nog mooier met ÜBER peelings

Wij combineren de Dermapen 4 standaard met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk  van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en  peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de  peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven