A gift card always fits. Nu ook online verkrijgbaar.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Schoonheid komt (ook) van binnen

Wij geloven in de kracht van huidverbeterende beautysupplementen. De nutricosmetics van Advanced Nutrition Programme zitten vol voedingsstoffen die specifiek zijn ontwikkeld voor verbetering en optimale bescherming van de huid van heel het lichaam! We adviseren je graag.

I did the dermapen treatment for the first time. Christina explained everything very well. First we made pictures, so we can follow up on the promising results. Beautiful salon and professional service.

Microneedling Dermapen 4,
Marielle

Met veel aandacht een kwaliteits pedicure behandeling gehad! En dat is heel fijn lopen

Kwaliteits pedicure,
Ineke

I felt very comfortable during the treatment (eyebrow tint). Ow.. and the heated chair was a bonus!

Very friendly staff, good advice,
Madeleine

Advanced Nutirition Programme

 • Dagelijkse basis voor de algehele verbetering van de huid en gezondheid. Dosis: 60 dagen.

  € 64.00
 • Dagelijkse basis voor de algehele verbetering van de huid en gezondheid. Dosis: 120 dagen.

  € 98.00
 • Dagelijkse basis voor de algehele verbetering van de huid en extra hydratatie. Dosis: 28 dagen.

  € 44.00
 • Dagelijkse basis voor de algehele verbetering van de huid, haar, nagels, pigmentatie en extra hydratatie. Dosis: 28 dagen.

  € 84.00
 • Gebruik bij actieve acne, probleemhuid, acne-opstoten, puistjes, roodheid, stress periodes, vette huid, eczeem, rosacea en psoriasis.

  € 59.00
 • Vermindert zichtbare pigmentvlekken en ervaar een zachte verhelderende huid. Dosis: 60 dagen.

  € 59.00
 • Vermindert littekenvorming en littekens, betere heling van verse wonden en draagt bij aan je immuunsysteem. Dosis: 30 tot 60 dagen.

  € 48.00
 • Herstelt de droge, vochtarme en gevoelige huid. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. Dosis: 30 tot 60 dagen.

  € 84.00
 • Hydrateert de droge huid en maakt het gladder, werkt ontstekingswerend op de probleemhuid, biedt bescherming en herstelt de gevoelige huid. Dosis 15 tot 30 dagen.

  € 39.00
 • Hydrateert de droge huid en maakt het gladder, werkt ontstekingswerend op de probleemhuid, biedt bescherming en herstelt de gevoelige huid. Dosis 45 tot 90 dagen.

  € 89.00
 • Bevat een synergie van 5 ingrediënten en helpt collageen op te bouwen en te beschermen zodat er voldoende collageen blijft om de huid soepel en jeugdiger te houden.

  € 50.00
 • Is een mooie aanvulling op je skincare routine om huidveroudering tegen te gaan, bij pigmentvlekken, veel bloodstelling aan zonlicht en/of blauw licht.

  € 31.50

BEAUTYEXPERT CHRIS

Voedings- en huidsupplementen

Bij het gebruik van nutricosmetics is deskundig en persoonlijk advies van essentieel belang. Bij CHRIS beauty bar zijn wij opgeleid door Advanced Nutrition Programme om jou deskundig en persoonlijk advies over de aanschaf en het optimale gebruik van Advanced Nutrition Programme te geven. Een supplement werkt van binnenuit door alle huidlagen en komt zo de stoffen van buitenaf tegemoet. Om huidverbetering te bewerkstelligen, raden we aan de supplementen minimaal drie maanden te slikken. Hou de dagelijkse hoeveelheid volgens de verpakking aan, als aanvulling op je dagelijkse (gezonde) voeding. De resultaten zullen dan tussen de tien en negentig dagen zichtbaar zijn, afhankelijk van je gezondheid. Het beste resultaat bereik je door de nutricosmetics te combineren met de huidverzorging van Dermalogica, in de salon of thuis.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

error:
Scroll naar top

Go professional! Gebruik onze facial brush ook thuis. Van € 149 vóór maar € 79!