Sorry, we're closed. We welcome you Monday at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Coagulatietherapie

Last van ontsierende couperose, steelwratjes, ouderdomsvlekken, spinnenkopjes of bloedblaadjes? Met coagulatiebehandeling pak je deze problemen effectief aan. Coagulatie is een veilige vorm van huidtherapie die je zonder littekens van huidoneffenheden af helpt.

Coagulatietherapie

Coagu… wat? Juist: coagulatie. Bij coagulatietherapie wordt de huid, op de plek waar oneffenheden aanwezig zijn, verhit. Hierdoor ontstaat een korstje die naar verloop van tijd (gemiddeld zeven dagen) van de huid valt en wordt verruild voor een nieuwe, gladde huid. Coagulatietherapie is geschikt voor kleine huidoppervlakken en is hét alternatief voor een chirurgische ingreep.

Deze huidproblemen kunnen we behandelen met coagulatietherapie:

Wat is coagulatie?

Bij coagulatie maken we gebruik van een flinterdunne naald. Deze prikt oppervlakkig in de huid, waarna er elektriciteit door de naald wordt geleid. De elektriciteit wordt omgezet in hitte. Hierdoor verschrompelt de oneffenheid. Op de huid ontstaat een korstje, welke na ongeveer een week van de huid valt.

Als je voor coagulatie bij ons aanklopt, plannen we eerst een intake met je. Met de Observ 520 kijken we goed naar je huid en brengen we jouw huidprobleem nauwkeurig in kaart. Ook brengen we tijdens de intake het resultaat in kaart. Voordat we beginnen met coagulatietherapie wordt het te behandelen gebied goed gedesinfecteerd. Hierna volgt de coagulatiebehandeling. We prikken met een klein naaldje in de huid, wat je kan voelen als een licht speldenprikje. De behandeling duurt – afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied – slechts enkele minuten. Hierna desinfecteren we de huid opnieuw en brengen we een beschermende crème aan.

Al na één behandeling zie je resultaat. In sommige gevallen is het nodig om de coagulatietherapie te herhalen. Wij adviseren je hier graag over.

Is coagulatiebehandeling veilig

Ja zeker. Omdat we met een heel dun naaldje werken, kunnen we heel precies te werk gaan. De hitte die je huid krijgt toegediend is veilig voor je huid en helpt je snel en effectief van je huidoneffenheid af. Natuurlijk wordt coagulatietherapie bij CHRIS uitgevoerd door een specialistisch opgeleide coagulatietherapeut. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele en veilige ingreep.  

Nazorg coagulatietherapie

Na de behandeling met coagulatie is de huid kwetsbaar en kan hij gevoelig zijn. Hierdoor is het belangrijk om de eerste 48 uur na coagulatietherapie heel voorzichtig te zijn.

Coagulatietherapie is niet geschikt voor jou wanneer:

Coagulatietherapie

  • 15 min – Met coaguleren, een verhittingstechniek, kunnen we oneffenheden op je huid verwijderen zoals couperose, spider naevus (spinnenkopjes), fibromen (steelwratjes), bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

    € 40

Beautyexpert CHRIS

Nog mooier met ÜBER peelings

Wij combineren de Dermapen 4 standaard met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk  van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en  peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de  peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar boven