Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Elektrisch ontharen (epileren) bij CHRIS

Last van ongewenste haartjes? Elektrisch epileren is een goede en duurzame oplossing voor alle soorten haartjes, ook dunne, witte, grijze of rode haren. Bij CHRIS zijn we expert in elektrisch ontharen en helpen we je graag af van haartjes op plekken waar je ze liever niet hebt. Twijfel je of elektrisch ontharen of laseren geschikt is voor je? Boek een gratis intake. 

Elektrisch ontharen (epileren) bij CHRIS

Ongewenste haartjes in het gezicht verwijder je effectief en duurzaam met elektrisch ontharen. Bij deze manier van ontharen maken we gebruik van een elektrisch epileerapparaat. Via een dunne naald wordt er een elektrische puls aan het haarzakje afgegeven die enkele seconden duurt. Hierna kan het haartje met wortel en al worden verwijderd. Met elektrisch epileren kunnen we ongeveer 80% haarvermindering garanderen. Elektrisch ontharen kan ook worden ingezet na het laseren, wanneer het laserapparaat te lichte of dunne haartjes niet voldoende heeft verwijderd. Elektrisch epileren bij CHRIS is de ideale behandeling om te combineren met een gelcolor en manicure. Bij CHRIS vind je alles onder één dak!

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Bij elektrisch ontharen wordt er een steriel flinterdun naaldje langs de haar onder de huid aangebracht. Dit voel je (bijna) niet. De naaldpunt wordt warm en kan zo de haarwortel vernietigen. De haar laat nu los en kan zo met een pincet worden verwijderd. Bij elektrisch epileren werken we haar voor haar, in tegenstelling tot laserontharing. Een groot voordeel van elektrisch ontharen is dat we ook haartjes die niet geschikt zijn om te laseren kunnen verwijderen, zoals rode, grijze en witte haartjes, of heel dunne haren. Ook voor de donkere huidtypes is elektrisch ontharen in het gezicht een zeer veilige en effectieve behandelingmethode. In alle andere gevallen is onze laserontharing een alternatief.

Elektrisch ontharen bij CHRIS: zo gaan wij te werken

Wanneer je voor elektrisch epileren bij CHRIS kiest, begeleiden we je van intake tot de laatste behandeling. Hieronder vind je onze werkwijze.

Stap 1: gratis intake en een behandelplan op maat

De stap naar elektrisch ontharen kan best een spannende zijn. Geen zorgen! Bij CHRIS werken echte experts die je alles vertellen over definitief ontharen, je zorgen kunnen wegnemen én samen met jou een behandelplan op papier zetten. Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreken we je wensen, het verloop van de behandeling en bestuderen we je haargroei. Zodra we je huidtype weten en in kaart hebben gebracht welke kleur en dikte je haartjes hebben, maken we een behandelplan. Je weet dan ook hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. Na de intake is het tijd voor jouw eerste behandeling.

Stap 2: de behandeling

Kom ongeschoren naar de behandeling. De haartjes moeten lang genoeg zijn om met een pincet te kunnen verwijderen. Voor het ontharen, reinigen we je met Dermalogica-producten en bereiden we je voor op de start van de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Het epileren kan ongemakkelijk aanvoelen. Na het elektrisch ontharen kan de huid rood en geïrriteerd zijn. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen een uur tot enkele uren. Om de huid te koelen en verzorgen, brengen we na het epileren een kalmerende aloë vera-gel aan.

Stap 3: nazorg en voortgang

Omdat de huid tijdens het elektrisch epileren flink is gestimuleerd, is je huid gevoeliger voor zonlicht. Na de behandeling is het daarom belangrijk je huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème met hoge factor. Na ongeveer zes weken vindt de volgende behandeling plaats, gezien dan de volgende groeifase van haartjes begint. Heb je tussentijds vragen? Je kan ons altijd bereiken.

Is elektrisch ontharen permanent?

Met elektrisch ontharen kunnen meestal zorgen voor zo’n 80% haarvermindering. De overgebleven haartjes zijn dun en zacht van structuur, waardoor je ze amper voelt en ziet.

Wat is het verschil tussen elektrisch ontharen en laseren?

Omdat elektrisch ontharen een tijdrovende behandeling is, epileren we alleen haartjes in het gezicht. Met elektrisch ontharen kunnen we ook lichte (witte, grijze, rode) haartjes en heel dunne haartjes behandelen. Ook donkere huidtypes in het gezicht zijn zeer veilig te behandelen. Deze haartjes zijn voor een laser lastig te ‘pakken’. Twijfel je of elektrisch ontharen of laseren geschikt is voor je? Boek een gratis intake. Onze experts vertellen je er graag meer over en adviseren wat bij jou past.

Elektrisch ontharen BEHANDELINGEN

Laser ontharen Den Haag voor definitief ontharen bij mannen en vrouwen CHRIS beauty bar_1

MICRODERMABRASIE

Merk: Mattioli Ultrapeel II

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven