Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Permanente make-up wenkbrauwen | Powder brows in Den Haag

PMU wenkbrauwen (powder brows, hairstrokes of microblading) laten je gezicht stralen. Permanente wenkbrauwen zijn dé oplossing wanneer je klaar bent met het elke ochtend bijtekenen van je brows. Onze powder brows en andere permanente wenkbrauwmake-up zijn natuurlijk en worden aangebracht door een ervaren PMU-specialist die de permanente wenkbrauwen perfect afstemt op jouw gezicht.

Heel erg tevreden met mijn PMU powder brows. Super natuurlijk effect en Samaneh is ook nog ontzettend lief! Een aanrader voor iedereen die nog twijfelt over PMU. - Kirsten

Verschil powder brows en microblading

Onze PMU-expert Samaneh werkt bij CHRIS met verschillende technieken. Je kunt bij haar terecht voor powder brows (ook wel ombre brows genoemd), en hairstrokes of microblading, en voor een combinatie van die twee. Er zijn veel verschillen tussen powder brows, hairstrokes en microblading. Zo is de techniek anders, zien de brows er iets anders uit en ook de houdbaarheid van powder brows en microblading verschilt. Hieronder lees je alles over powder brows en microblading bij CHRIS in Den Haag.

PMU Powder brows
Powder brows is een semi-permanente make-uptechniek die relatief nieuw is. Powder brows worden ook wel ombre brows genoemd en worden gekenmerkt door de poederachtige finish. Bij powder brows wordt pigment net onder de huid ‘ingeschaduwd’, wat een poederig effect geeft. De pigmenten worden met een naald vlak onder de huid aangebracht. Dit klinkt pijnlijk, maar valt in de praktijk reuze mee.

PMU Microblading
Microblading is een vorm van PMU wenkbrauwen waarbij kleine sneetjes in de huid worden gemaakt. Deze sneetjes worden opgevuld met pigment, waardoor je het effect van kleine haarstrookjes krijgt. Microblading kan het effect van vollere wenkbrauwen geven, omdat er meer haartjes kunnen worden gecreëerd. Omdat de haartjes één voor één gezet worden, is het effect heel natuurlijk. De kleur van de microblading brows wordt afgestemd op jouw huids- en haarkleur.

PMU Hairstrokes
Net iets anders dan microblading is PMU hairstrokes. Hairstrokes wenkbrauwen worden in tegenstelling tot microblading met een machine gezet. Bij de hairstrokes-techniek worden de wenkbrauwhaartjes door elkaar en ook kruislings gezet, wat een voller resultaat geeft dan bij microblading, waar de haartjes elkaar juist niet mogen kruizen. PMU hairstrokes is een goede keuze wanneer je van jezelf dunne wenkbrauwen hebt en meer volume wilt creëren.

PMU Realistic 3D Hairstrokes
Wil je natuurlijke wenkbrauwharen die bijna niet van echte haren zijn te onderscheiden, kies dan voor de allerlaatste techniek Realistic 3D hairstrokes. Kale of uitgedunde wenkbrauwen worden op natuurlijke wijze geheel opgevuld en krijgen haar volume terug. 

PMU Realistic 3D Hairstrokes
PMU Realistic 3D Hairstrokes

PMU Combination technique

Vind je beide effecten mooi en kan je niet kiezen tussen microblading, hairstrokes en powder brows? Bij CHRIS kan je kiezen voor een combinatie van verschillende technieken. Bij de combinatietechniek zetten we met microblading óf hairstrokes extra haartjes tussen je eigen brows. Het verschil tussen hairstrokes en microblading is de techniek: bij hairstrokes worden de haartjes met een machine gezet, bij microblading met de hand. Na de microblading of hairstrokes wordt het geheel met pigment en de powder brows-techniek ‘ingekleurd’. Hierdoor ben je verzekerd van zachte, strakke brows zoals je die altijd wilde hebben. Onze PMU-specialist kan je alles vertellen over PMU hairstrokes, microblading, powder brows en het combineren hiervan.

PMU wenkbrauwen touch-up
Natuurlijk kan je bij CHRIS terecht voor het laten bijwerken van jouw powder brows of PMU wenkbrauwen. We werken de kleur en vorm bij, waardoor je opnieuw veel plezier zult beleven van je permanente wenkbrauwen. De eerste touch-up (binnen twee maanden) is gratis, kom je binnen zes maanden dan betaal je 25% van de behandelprijs en kom je binnen 18 maanden dan betaal je 50% van de behandelprijs (mits je deze bij CHRIS had laten plaatsen).

PMU voor- en nazorg
Wil je weten hoe je je kan voorbereiden op een PMU-behandeling bij CHRIS? En met welke nazorg je rekening kan houden? We hebben alle voor- en nazorg voor je op een rijtje gezet! 

Goede informatie. Samaneh weet waar ze het over heeft; een professional. Wenkbrauwen laten doen met prachtig natuurlijk resultaat. Dit na jaren van henna brows ook bij Sam wat ook altijd zo mooi was! Ik ga terug voor een eyeliner! - Marianne

Portfolio PMU Wenkbrauwen

Wat zijn de contra-indicaties van een permanente make-up behandeling?
Dat klinkt toch perfect? Maar toch zijn er een aantal situaties waarbij we niet zullen behandelen. De veiligheid van de klant staat hierbij voorop. Voor het gemak zullen wij deze contra-indicaties voor jullie op een rijtje zetten. PMU wordt in de volgende gevallen niet gezet, wanneer:
 
 • Je jonger bent dan 18 jaar;
 • Je diabetes hebt;
 • Je zwanger bent of borstvoeding geeft;
 • Je glaucoma hebt;
 • Je momenteel bloedverdunners slikt;
 • Je een van de volgende medicatie gebruikt: cortisone, steroïden, accutane, retin-A, renova;
 • Je een huidaandoening hebt zoals: psoriasis, eczeem, niet-gediagnostiseerde huiduitslag en blaren;
 • Je een koortslip hebt;
 • Je een hoge bloeddruk of een hartaandoening hebt;
 • Je een bloedaandoening hebt, zoals hemofilie;
 • Je ernstige acne hebt op of rondom het te behandelen gebied;
 • Je momenteel chemotherapie ondergaat (wacht ten minste 6 maanden na de behandeling);
 • Je een ziekte hebt aan de ogen.
Twijfel jij of je een goede kandidaat bent voor het zetten van PMU, twijfel dan vooral niet om contact op te nemen met onze PMU-specialist. Zij zal dan kijken of zij jou een geschikte kandidaat vindt voor de behandeling. Neem dan contact met ons op via e-mail, of bel ons even!
 

De keuze voor een PMU-expert

We snappen dat je de keuze voor PMU niet zomaar maakt. Je zit immers toch semipermanent aan je nieuwe wenkbrauwen of eyeliner vast als je voor PMU gaat. In onze salon zien we vaak dat klanten spijt hebben van hun PMU, waarbij we de vraag krijgen de PMU te herstellen. Dit is vaak lastig. Ongewenste PMU moeten we vaak met laser verwijderen, om daarna nieuwe PMU te kunnen zetten. De keuze voor PMU wordt vaal gemaakt op basis van prijs, en dat is enorm zonde. Goedkoop blijkt hier vaak duurkoop. Om ervoor te zorgen dat je plezier houdt van PMU delen we graag wat tips met je:

 • Check bij de keuze voor een PMU-salon naar hoe lang de artiest al in het vak zit, hoe vaak ze zichzelf bijschoolt, wat voor apparatuur en technieken er worden gebruikt en of de ruimte schoon en hygiënisch is. Deze factoren zijn van belang bij kwalitatieve, mooie PMU.
 • Kies niet voor de goedkoopste aanbieder. Kennis, ervaring en veilige erkende producten rechtvaardigen een hogere prijs en dit is in het geval van PMU echt nodig voor het mooiste resultaat.
 • Vraag vóór de afspraak naar foto’s van eerder werk van de PMU-artiest. Iedere PMU-artiest houdt er een andere stijl op na. Door foto’s in te zien, kan je bekijken of de stijl van de artiest past bij de stijl die jij voor ogen hebt.
 • Wees niet bang om een langere reis af te leggen naar de juiste PMU-artiest. Het resultaat van mooie PMU is jaren zichtbaar, dit mag best een langere auto- of treinreis waard zijn.

Bij CHRIS ben je gegarandeerd in goede handen voor kwalitatieve PMU waar je lang plezier van houdt. We gaan secuur te werk en vragen vooraf naar jouw wensen en behoeften, zodat we jou de ideale PMU brows, eyeliner of lippen kunnen bieden. Benieuwd naar ons laatste werk? Neem gerust contact op!

PMU ARTIST SAMANEH

Even voorstellen...

“Ik ben Samaneh en kom uit Iran. Toen ik klein was, wist ik al dat ik iets wilde doen met beauty of kunst. Ik heb de kunstacademie gedaan en na mijn studie acht jaar als grafisch ontwerper gewerkt. Toen ik naar Nederland verhuisde, wilde ik een nieuwe carrière starten. Zo begon ik in 2016 met de PMU-opleiding. Binnen PMU kan ik mijn passie voor beauty en kunst combineren. Ik heb me steeds verder gespecialiseerd, waardoor ik nu durf te zeggen dat je bij mij verzekerd bent van de mooiste powder brows, 3D hairstrokes wenkbrauwen, PMU eyeliner en lippigmentatie.” 

Heb je nog een oude PMU waar je ontevreden over bent dan kunnen wij dat ook middels laseren verwijderen. Een nieuwe plaatsen is weer mogelijk.

PMU Wenkbrauwen

PMU Touch Up

PMU ARTIST SAMANEH

Even voorstellen...

“Ik ben Samaneh en kom uit Iran. Toen ik klein was, wist ik al dat ik iets wilde doen met beauty of kunst. Ik heb de kunstacademie gedaan en na mijn studie acht jaar als grafisch ontwerper gewerkt. Toen ik naar Nederland verhuisde, wilde ik een nieuwe carrière starten. Zo begon ik in 2016 met de PMU-opleiding. Binnen PMU kan ik mijn passie voor beauty en kunst combineren. Ik heb me steeds verder gespecialiseerd, waardoor ik nu durf te zeggen dat je bij mij verzekerd bent van de mooiste powder brows, 3D hairstrokes wenkbrauwen, PMU eyeliner en lippigmentatie.” 

Heb je nog een oude PMU waar je ontevreden over bent dan kunnen wij dat ook middels laseren verwijderen. Een nieuwe plaatsen is weer mogelijk.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven