Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Hars je bikinilijn haarvrij

Ontsierende haartjes bij de bikinilijn? Wij zijn er ook geen fan van. Met onze bikinilijn-wax ben je binnen twintig minuten van alle haartjes af. Effectief, snel en zo pijnloos mogelijk!

Bikini zone waxen

De bikiniwax haalt alle haartjes die buiten je bikinibroekje vallen weg: de bikinilijn, liezen, onderbuik en uitloop naar de bovenbenen. We waxen altijd snel en effectief, zodat je snel weer buiten staat en zo min mogelijk pijn ervaart. Tijdens een bikiniwax zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt. Het resultaat is altijd superglad en zacht. Wil je alle haartjes rond de schaamstreek verwijderd hebben? Kies dan voor een brazilian wax, onze meest grondige waxbeurt.

Voor de bikiniwax maken we gebruik van katoenen harsstrips met roze titaniumhars. Deze huidvriendelijke hars is bijzonder geschikt voor de normale tot gevoelige huid. De hars is erg geschikt voor korte, stugge haartjes en hecht goed aan de haartjes, zodat we zeker weten dat we alles meepakken tijdens het waxen. Titaniumhars gaat ook roodheid tegen. Is de huid bij je liezen erg dun? Dan kiezen we voor vloeibare hars, zoals we die ook gebruiken bij de brazilian wax.

Na een bikiniwax profiteer je gemiddeld drie weken van een haarvrije bikinilijn.

Veel gestelde vragen bikinilijn en brazilian waxing


Hoe lang moeten het haar zijn voor waxen?
Om goed te kunnen waxen, moet het haar minimaal 5 mm zijn (halve centimeter). Met deze lengte kunnen we het beste resultaat garanderen.

Hoe lang blijven haren weg na waxen?
Je kan zeker twee tot vier weken genieten van een glad resultaat na waxen.

Is waxen beter dan scheren?
Doordat de haartjes op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk belast. Daarnaast zorgt waxen voor een gladdere huid gedurende een langere periode. Bij scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug, omdat deze bot worden afgekapt.

Wat moet ik doen na het waxen?
Het is het beste om na het waxen niet heet te gaan douchen en niet naar de sauna te gaan. Wacht ook met sporten en de zonnebank. Draag liever geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen. Na drie dagen mag je de huid gaan scrubben. Is je huid toch nog gevoelig na drie dagen? Behandel de gewaxte huid dan met zinkzalf, aloë vera-gel of een andere beschermende, verzachtende bodylotion zonder alcohol en parfum.

Hoe vaak kan ik waxen?
Idealiter zitten er tussen twee waxbeurten drie tot vier weken. Wanneer je geschoren hebt twee tot drie weken. Hoe vaker je waxt, hoe minder snel de haartjes teruggroeien.

Kan je waxen als je ongesteld bent?
Dat kan. De huid kan gevoeliger zijn wanneer je ongesteld bent, maar voor de behandeling én de waxspecialist maakt het niets uit dat je je periode hebt.

Is er een verschil tussen waxen en harsen?
Waxen en harsen zijn hetzelfde. Bij beide behandelingen wordt de haar met wortel en al verwijderd, waardoor haartjes minder snel teruggroeien. Dit in tegenstelling tot scheren, waarbij haartjes aan het oppervlak worden weggehaald.

Bikinilijn BEHANDELINGEN

  • 20 min – Wax je haartjes die zichtbaar zijn langs het broekje van de bikini, badpak of slipje.

    € 26
Best combination deals

OVERZICHT WAXEN

HARSEN

Combinatie deals

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven