YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Innovatieve collageen lichttherapie met de Beauty Angel nu in Den Haag

Bij CHRIS zoeken we altijd naar de nieuwste, meest effectieve technologieën in huidverbetering. De lichttherapie van Beauty Angel stimuleert het collageen, maakt de huid soepeler, beter gehydrateerd en jonger. Let us shine our light!

Collagen Light Power

De innovatieve lichttechnologie van de Beauty Angel blaast je huid nieuw leven in. Ga lekker liggen in onze verwarmde behandelstoel, sluit je ogen en laat het ontspannende licht haar werk doen. De Beauty Angel biedt je een zachte, natuurlijke vorm van huidverjonging. Zonder naalden en enge stofjes, maar verjonging van bínnenuit. De hoge druklampen van de Beauty Angel geven een uitzonderlijk hoge hoeveelheid lichtenergie af, welke diep in de huid doordringt. Hier stimuleert het licht de bindweefselcellen en de productie van collageen, elastine en hyaluron. Na een behandeling met de Beauty Angel neemt de huid werkzame stoffen uit serums en crèmes beter op. Dit is precies de reden waarom wij de collageen-lichttherapie aanbieden als onderdeel van een ProSkin-behandeling.

Onze Collageen Power-behandeling combineert de collageen-lichttherapie van de Beauty Angel met een verzorgende Dermalogica-treatment waarbij je huid wordt gereinigd en een opkikker krijgt. De krachtige lichtenergie van de Beauty Angel zorgt ervoor dat de werkzame stoffen uit onder andere het Ion Active-serum dieper in de huid kunnen doordringen. Zo versterk je de werking van de behandeling.

Collageen Power bestaat uit een dubbele reiniging, Ion Active-serum, masker, collageen-lichttherapie en een afsluitende dagverzorging op maat.

Hoe werkt de Beauty Angel?

Het licht van de Beauty Angel dringt door tot diep in de huid en wordt opgenomen door de huidcellen. De verschillende lichtspectra van de Beauty Angel verhogen de productie van collageen, elastine en hyaluron, wat op termijn voor een gladdere, soepelere en jongere huid zorgt. De huid wordt na regelmatig gebruik zichtbaar strakker en gladder. De Beauty Angel straalt geen UV-straling uit en is daardoor volkomen veilig voor de huid.

Wat zijn de resultaten van collageen-lichttherapie op korte termijn?

 • Een soepelere en zachtere huid
 • Een beter gehydrateerde huid
 • Vermindering van grove poriën en een fijnere huidstructuur
 • Een ontspannen gevoel
 • Verbetering van de opname van werkzame stoffen uit verzorgingsproducten.

En op langere termijn?

 • Stimuleren van een gezonde aanmaak van collageen, elastine en hyaluron
 • Minder fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindering van pigment- en ouderdomsvlekken
 • Geeft immuunsysteem een boost waardoor het herstelproces van de huid sneller verloopt
 • Verbetert de bloedcirculatie en brengt zo meer energie naar de huidcellen

Met hoeveel behandelingen bereik ik welk resultaat?

 • 1-2 behandelingen per zes weken voor onderhoud ná een kuur of om de werkstoffen uit gebruikte producten tijdens een gezichtsbehandeling te intensiveren
 • 5 behandelingen: voor verfijning en algehele verbetering huidbeeld (betere hydratatie, stralende, energieke huid, fijnere poriën, minder vermoeidheid, minder zichtbare pigmentatie/littekens)
 • 10 - 15 behandelingen: voor zichtbare huidversteviging en duidelijke verbetering huidbeeld. Beginnende en fijne rimpels worden zichtbaar minder. Dit komt omdat er vanaf nu actief meer collageen en elastine wordt aangemaakt
 • Geeft immuunsysteem een boost waardoor het herstelproces van de huid sneller verloopt
 • 15 - 20 behandelingen: bestrijding van (diepere) rimpels en huidveroudering op allerhoogst niveau

Beautyexpert chris

Combineer een behandeling met de Beauty Angel met het slikken van Advanced Nutrition Programme-huidsupplementen

Deze natuurlijke, hoogwaardige nutricosmetics vullen het tekort aan collageen in de huid aan en versterken zo het resultaat van collageen-lichttherapie. Advanced Nutrition Programme supplementen zijn verkrijgbaar bij CHRIS; we adviseren je graag!

OVERZICHT Huidverbetering

Gezichtsbehandeling

Dermalogica ProSkin-behandeling

Upgrade ProSkin-behandeling

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!