Sorry, we're closed. We welcome you Monday at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Schimmelnagels behandelen met stikstof-plasmabehandeling

Hoewel een schimmelnagel of kalknagel onschuldig is, zijn deze witte of gele nagels behoorlijk ontsierend. Met de nieuwe NeoGen™ EVO kunnen schimmelnagels doeltreffend worden verwijderd. Stikstof-plasmabehandeling met NeoGen™ EVO is dé manier om je snel en veilig van je schimmelnagel af te helpen.

Een schimmelnagel of kalknagel is een (onschuldige) aandoening waarbij de nagels verkleuren en/of dikker worden. Schimmels nestelen zich graag op warme, vochtige plek, waardoor je ze makkelijk oploopt in de sauna, het zwembad of onder een openbare douche. Ook een slechte doorbloeding van de huid kunnen een schimmelnagel of kalknagel in de hand werken. Je herkent een schimmelnagel vaak aan een witte of gele verkleuring op het nageloppervlak. Bij CHRIS verwijderen we schimmelnagels snel, effectief en nagenoeg pijnloos met de NeoGen™ EVO. Dit revolutionaire apparaat werkt met stikstofplasma, de the next best thing in huidverbetering en dé oplossing bij kalknagels.

Hoe werkt het verwijderen van een schimmelnagel met de NeoGen™ EVO?
Wanneer kalknagelolie of een ander drogisterijmiddel en laseren niet werkt bij het verwijderen van kalknagels, biedt een plasmabehandeling uitkomst bij schimmelnagels. De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels verwijderen is stikstof-plasmabehandeling met de geavanceerde NeoGen™ EVO. Dit krachtige apparaat vernietigt de schimmels zonder de nagels, het nagelbed of de huid te beschadigen. Het behandelde gebied groeit vanzelf uit en maakt daarna plaats voor een gezonde nagel zónder schimmel. Tijdens de behandeling voel je vooral warmte; de behandeling is nagenoeg pijnloos.

Welk apparaat gebruiken wij?
Voor het verwijderen van kalknagels werken wij met de professionele NeoGen™ EVO. De NeoGen™ EVO maakt gebruik van plasma gevormd uit medische stikstof, waarmee de huid zowel oppervlakkig als van binnenuit kan worden geregenereerd. NeoGen™ EVO straalt energie met stikstofgas om in plasma, voor een veilige schimmelnagelbehandeling, een snel herstel van de nagel en het beste resultaat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Voor het beste resultaat behandelen we de schimmelnagel drie keer, met telkens een tussenpoos van ongeveer vier weken. Na deze behandelingen controleren we of het resultaat naar wens is. Vaak duurt het een aantal maanden voordat de nagel weer helemaal gezond is – dit is afhankelijk van de ernst van de schimmelnagel en je persoonlijke lifestyle. De kosten zijn per voet, met verplichte gebruik van onze Miconazol- en Dermonal-producten.

Op de behandeldag
Breng op 60 graden gewassen schone schoenen en sokken mee om na de behandeling te dragen. Neem bij elke behandeling Miconazol-nagellak mee; deze wordt direct na de behandeling op de nagels aangebracht. Door de warmte van de NeoGen™ EVO kan het gebied rondom de nagel rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren na de behandeling. Mogelijk kunnen zich kleine blaren rondom de nagel vormen. Ook dit verdwijnt vanzelf.

Plasmabehandeling tegen kalknagels is niet mogelijk:

 • Tijdens de zwangerschap.
 • Bij een hypertrofisch of keloïd (extreem verdikt) litteken in het te behandelen gebied.
 • Bij actief eczeem in het te behandelen gebied.
 • Als je bepaalde medicatie gebruikt. Het gebruik van medicatie wordt tijdens de intake besproken. Verandert er tussentijds iets in de medicatie, dan horen we dit graag.

Nazorg
Om te voorkomen dat je tussen de behandelingen een nieuwe schimmelinfectie oploopt, is het noodzakelijk een aantal leefregels te volgen:

 • Reinig dagelijks je voeten en gebruik een schone handdoek. Zorg ervoor dat je je voeten goed afdroogt, vooral tussen de tenen.
 • Maak na gebruik de douchecabine schoon of draag slippers, aangezien schimmels zich tussen de tegels kunnen bevinden en besmettelijk zijn.
 • Draag dagelijks schone, bij voorkeur katoenen sokken die op 60 graden gewassen kunnen worden.
 • Lucht je schoenen dagelijks door van paar te wisselen. Je kunt ook Dermonal spray gebruiken of Miconazol-poeder in je schoenen strooien aan het einde van de dag.
 • Breng dagelijks Miconazol-nagellak aan, ’s ochtends en ’s avonds, tot een gezonde nagel is gegroeid, meestal na ongeveer 7 maanden of langer. Reinig de nagel(s) voor elke toepassing met aceton om te voorkomen dat de lak te dik wordt en het medicijn niet goed in de nagels kan doordringen.
 • Schimmelnagels zijn hardnekkig, wees alert op herinfecties en neem contact op indien nodig.

PEDICURE BEHANDELINGEN

Pedicure behandelingen

Upgrade pedicure
 • 15 Min – OPI heeft super mooie kleuren en bevatten veel kleurpigmenten met een geweldige glans!

  € 19
 • 30 Min – Geniet 2 weken lang van je nagellak zonder verlies van glans of beschadigingen.

  € 29
 • 20 Min – Door het afweken worden je nagels niet beschadigd en blijven je ze gezond.

  € 12
 • 20 Min – In veel gevallen zijn andere merken niet makkelijk af te weken en moeten wij extra frezen .

  € 20

Beautyexpert Chris

Over OPI ProSpa

OPI haalt als eerste merk de technologie van gezichtsverzorging naar de verzorging van handen en voeten. Het resultaat? OPI ProSpa. Deze luxe manicure- en pedicureformules zijn ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. OPI is voor de ProSpa-lijn een samenwerking aangegaan met vooraanstaand dermatoloog dr. Zena Gabriel. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar boven