YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Alles wat je wil weten over CHRIS

CHRIS is een high-end beauty bar in Den Haag, gespecialiseerd in huidverbetering op maat. Wij geloven in de combinatie van de beste made-to-measure beautybehandelingen en natuurlijke nutricosmetics. Zo beloven we jou de beste versie van jouw huid, van buiten én van binnenuit. Kom ontspannen na een lange werkdag, tussen een meeting door of gewoon op je vrije dag, voor een ultiem verwenmoment.

OVER CHRIS BEAUTY BAR

Bij CHRIS ben je aan het juiste adres voor de beste huidverbeterende gezichtsbehandelingen van Dermalogica, die we altijd op maat uitvoeren. We luisteren naar je wensen en kijken goed naar jouw huid, waar we vervolgens de behandeling op afstemmen. Maar ook voor een ontspannende massage, snelle en effectieve waxbeurt, botox & fillers, een gellak en manicures en pedicures klop je aan bij CHRIS. Bovendien zijn wij echte browspecialisten. We kijken naar jouw gezicht en passen daar de vorm en kleur van je wenkbrauwen op aan. We nemen met niets minder genoegen dan de perfecte brows. Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Jouw huid centraal: onze werkwijze

We werken met geavanceerde apparatuur om de conditie van je huid in kaart én op peil te brengen. Hoe we dat doen? Met de OBSERV 520 kijken we naar wat er zich ónder je huid afspeelt. Zo kunnen we goed zien of je huid zonschade heeft opgelopen, hoe het met de talgproductie en de hoeveelheid pigment gesteld is, hoe diep eventuele rimpels en lijntjes zijn en wat je huidtextuur is. Nu is het tijd voor een persoonlijk behandelplan.

Je vindt CHRIS in het WTC The Hague gebouw in Bezuidenhout, op een steenworp afstand van Den Haag CS en Den Haag Laan van NOI. Kom je met het OV? De tram stopt tegenover ons (halte Beatrixkwartier).

CHRISTINA

"CHRIS is een totaalbeleving!"

“Ik ben Christina, de oprichter van CHRIS beauty bar. In de tien jaar vóór CHRIS had ik een salon in Wassenaar, maar in 2016 zette ik de stap om me in het stijlvolle WTC The Hague te settelen. 

Het WTC past bij CHRIS, omdat het er bruist en er een energieke sfeer hangt. Het WTC The Hague ademt luxe en comfort en dat delen we graag met jou. Met een gym, gallery, cafés, restaurants, een parkeergarage en volop internationaal verkeer is een bezoek aan CHRIS een totaalbeleving! 

Bovendien is CHRIS Dermalogica-ambassadeur, waar we heel trots op zijn.”

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!