YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Beauty Angel

Kies voor het nieuwste in huidverbetering: de Beauty Angel. De lichttechnologie van de revolutionaire Beauty Angel stimuleert de productie van collageen, hyaluron en elastine, waardoor je huid voller en gladder oogt. Combineer de collageentherapie met een verstevigende bindweefselmassage en je huid zal je dankbaar zijn.

Beauty Angel​

Een van CHRIS’ paradepaardjes is de Beauty Angel, een collageen-lichtapparaat dat een zachte, natuurlijke vorm van huidverjonging biedt. De hoge druklampen van de Beauty Angel geven een uitzonderlijk hoge hoeveelheid lichtenergie af, welke diep in de huid doordringt. Hier stimuleert het licht de bindweefselcellen en de productie van collageen, elastine en hyaluron. Het verjongende effect van de Beauty Angel is door een onderzoek van Ulm University (Duitsland) bevestigd. De 136 behandelde personen hadden een zichtbaar verbeterd huidbeeld en huidgevoel, een minder rode huid en een hoger collageengehalte in de huid. De vermindering van rimpels werd door de aanwezige artsen erkend.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!