Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Beauty Angel

Kies voor het nieuwste in huidverbetering: de Beauty Angel. De lichttechnologie van de revolutionaire Beauty Angel stimuleert de productie van collageen, hyaluron en elastine, waardoor je huid voller en gladder oogt. Combineer de collageen lichttherapie met een verstevigende bindweefselmassage en je huid zal je dankbaar zijn.

Beauty Angel‚Äč

Een van CHRIS’ paradepaardjes is de Beauty Angel, een collageen-lichtapparaat dat een zachte, natuurlijke vorm van huidverjonging biedt. De hoge druklampen van de Beauty Angel geven een uitzonderlijk hoge hoeveelheid lichtenergie af, welke diep in de huid doordringt. Hier stimuleert het licht de bindweefselcellen en de productie van collageen, elastine en hyaluron. Het verjongende effect van de Beauty Angel is door een onderzoek van Ulm University (Duitsland) bevestigd. De 136 behandelde personen hadden een zichtbaar verbeterd huidbeeld en huidgevoel, een minder rode huid en een hoger collageengehalte in de huid. De vermindering van rimpels werd door de aanwezige artsen erkend.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven