Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl

Skinboosters voor een jonge, frisse en egale huid

Met onze microdermabrasie, bindweefselmassage, collageen-lichttherapie en microneedling waren wij al specialisten in huidverbetering en huidvernieuwing, maar bij CHRIS beauty bar gaan we graag een stap verder in het aanpakken van verschillende huidproblemen. Met onze skinboosters voor ieder huidtype en tegen ieder huidprobleem haal je het optimale uit je microneedling treatment bij CHRIS beauty bar in Den Haag. Hiervoor wordt ook vaak de term mesotherapie gebruikt. Wat skinboosters zijn, hoe ze werken en welke verschillende skinboosters CHRIS beauty bar aanbiedt? We vertellen het je in dit artikel.

Wat zijn skinboosters?
Een Skintech RRS skinbooster is een cocktail van 5 ml! aan hyaluronzuur en actieve ingrediënten die middels microneedling ín de huid wordt gewerkt. Ingrediënten in een skinbooster zijn hyaluronzuur, aangevuld met aminozuren, antioxidanten, vitamines, mineralen en peptiden. Stuk voor stuk stoffen die je huid stimuleren, beschermen, repareren en opvullen. Omdat een skinbooster een uiterst hoge concentratie actieve ingrediënten bevat, werkt een skinbooster heel gericht tegen huidproblemen als volumeverlies, droge huid, rimpels en hyperpigmentatie. Wist je dat maar liefst 97% van de actieve ingrediënten in een skinbooster zijn werk doet? Ten opzichte van een crème, waarbij slechts 3% van de ingrediënten effectief is. 

Hoe werkt een skinboosterbehandeling?
Een skinbooster wordt altijd gebruikt in combinatie met microneedling. Hierdoor kunnen we de cocktail aan ingrediënten ín de huid werken en blijft de emulsie niet op de huid liggen. Microneedling is een anti-agingbehandeling waarbij minuscule gaatjes in de huid worden ‘geperforeerd’. Hierdoor wordt een helingproces op gang gebracht die de huid aanzet tot vernieuwen. Ook stimuleert microneedling de aanmaak van collageen en elastine, wat op den duur voor een jongere huid zorgt. Door microneedling te combineren met een skinbooster haal je meer uit je behandeling en is de mix aan actieve ingrediënten in staat diep in de huid door te dringen, waar de stoffen heel gericht hun werk kunnen doen. CHRIS maakt voor microneedling gebruik van de Dermapen 4, de meest effectieve tool op het gebied van microneedling. Lees hier meer over microneedling bij CHRIS. 

De soorten skinboosters van CHRIS beauty bar
CHRIS biedt verschillende skinboosters aan, voor verschillende leeftijden en effectief bij verschillende huidproblemen. Zo is er een skinbooster specifiek voor de huid rondom de ogen, en een skinbooster die heel gericht huidverslapping aanpakt. Ben je benieuwd welke skinbooster bij jouw huid past? We adviseren je graag. Bel voor meer informatie of stuur ons een mail. 

Skinbooster RRS® HA Injectable
De RRS® HA Injectable is de meeste allround skinbooster die er is. De skinbooster is geschikt voor vrijwel alle leeftijden en huidtypen en pakt verschillende huidproblemen aan. RRS® HA Injectable bevat 30 mg/5 ml hyaluronzuur en maar liefst 72 actieve ingrediënten en is onder meer effectief bij een droge vochtarme huid,  rokershuid, huidverslapping, pigmentvlekjes of (beginnende) huidveroudering. Meer over RRS® HA Injectable en het behandelplan lees je hier >

Skinbooster RRS® Hyalift® 75 ProActive
Volumeverlies of een vale huid kunnen goed worden aangepakt met de skinbooster RRS® Hyalift® 75 ProActive. Deze skinbooster is perfect voor iedereen tussen de 40 en 75 jaar en werkt heel gericht tegen huidverslapping dankzij een zeer royale dosis van 75 mg/5 ml hyaluronzuur. Omdat ook de hals en het decolleté te maken krijgen met huidverslapping wordt deze skinbooster ook in deze zones toegepast. Lees hier meer over RRS® Hyalift® 75 ProActive en het behandelplan >

Skinbooster RRS® HA Tensorlift
De skinbooster RRS® HA Tensorlift stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en geeft zo een verjongend, liftend effect. Deze krachtige booster met maar liefst 30 mg/5 ml hyaluronzuur is perfect wanneer je tussen de 40 en 75 jaar bent, en ook ideaal bij een rokershuid of een huid die veel zonschade heeft opgelopen. Deze verstevigende skinbooster bevat een hoge dosering hyaluronzuur, aangevuld met onder meer organische silicium, DMAE, aminozuren, vetzuren, vitamines en polyfenolen. Lees hier meer over RRS® HA Tensorlift en het behandelplan >

Skinbooster RRS® HA Eyes
Ook voor de huid rondom de ogen is er een skinbooster: RRS® HA Eyes. Deze variant is perfect wanneer je afscheid wilt nemen van wallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen. De actieve ingrediënten (5 mg/ml hyaluronzuur, 27,3 mg/ml biorevitalisatiecomplex bestaande uit antioxidanten, polyfenolen, saponinen, peptiden en vitaminen) in deze booster vullen de huid op en maken de huid onder de ogen lichter. Na vier behandelingen zie je er minder vermoeid uit. Hier lees je alles over RRS® HA Eyes en het behandelplan >

Is een skinbooster geschikt voor mij?
Vrijwel iedereen kan een microneedlingbehandeling met een skinbooster ondergaan. Een skinbooster is alleen niet geschikt wanneer je last hebt van actieve acne, als je wondjes, een huidziekte of infectie hebt of als je allergisch bent voor een van de ingrediënten. Word je behandeld met immunosuppressiva of corticosteroïden, heb je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis? Overleg dan vooraf met je arts. 

Behandelplan op maat
Welke skinbooster voor jou de beste keuze is en hoe vaak een behandeling moet plaatsvinden voor het meest optimale resultaat, is afhankelijk van jouw huidtype en je wensen en behoeften. We bespreken dit vooraf met je en maken een behandelplan op maat, zodat je het meest optimale uit je skinboosterbehandelingen haalt. Benieuwd naar de kracht van skinboosters? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een behandeling! 

Scroll naar boven