YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Observ

Met de OBSERV 520 kijken we naar wat er zich ónder je huid afspeelt. Zo kunnen we goed zien of je huid zonschade heeft opgelopen, hoe het met de talgproductie en de hoeveelheid pigment gesteld is, hoe diep eventuele rimpels en lijntjes zijn en wat je huidtextuur is. Weten we genoeg? Dan stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Observ

Huidanalyses maken wij met de OBSERV 520. Dit revolutionaire apparaat maakt het mogelijk om de gezichtshuid eens goed onder de loep te nemen. Het apparaat laat zien wat het blote oog niet ziet en kijkt ónder de bovenste huidlaag. Zo is snel te zien met wat voor huidtype we te maken hebben, en in welke conditie je huid verkeert. Met de OBSERV 520 zien we in zes foto’s (die in tien seconden worden gemaakt) of je bijvoorbeeld hyperpigmentatie hebt, een verhoornde huid hebt, last hebt van een verminderde bloedcirculatie of verborgen huidschade hebt. Hierna kunnen we een behandeling op maat aanbieden, perfect afgestemd op jouw huidtype, -conditie en -behoeften.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!