Sorry , we're closed. We welcome you at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Ontdek onze geavanceerde peelings

Lijntjes en rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en huidverslapping: een peeling is een krachtige treatment die je huid kan transformeren. Bij CHRIS hebben we een zorgvuldig samengesteld aanbod peelings om aan álle huidbehoeften te voldoen. Bekijk hieronder welke peeling bij je past of laat je adviseren in de salon. Klaar voor de mooiste versie van jouw huid?

Ontdek onze geavanceerde peelings

Bij CHRIS kan je kiezen uit verschillende oppervlakkige tot krachtige peelings voor uiteenlopende indicaties. Zo zijn er peelings die speciaal zijn ontworpen om de rijpere huid te laten stralen en peelings specifieke voor de acnegevoelige huid. Hieronder lees je meer over alle peelings.

Mesopeel Modified Jessner | Anti-aging

De Modified Jessner-peeling is een intensieve anti-aging behandeling ontworpen om huidvernieuwing te stimuleren. Deze peeling pakt effectief beginnende tekenen van veroudering aan. Door een combinatie van salicylzuur, melkzuur en citroenzuur helpt Modified Jessner de huid te exfoliëren en de textuur te verbeteren. Ook krijg je een egale en heldere teint van deze peeling. We adviseren deze peeling drie tot vijf keer te ondergaan, met telkens twee weken ertussen. Vervolgens kan je de peeling elke twee maanden ondergaan, ter onderhoud.

 • Anti-aging: tekenen van huidveroudering, oppervlakkige expressielijntjes en rimpels, grove poriën en huidoneffenheden aanpakken
 • Revitaliseert, verstevigt en verbetert de helderheid van de huid

Mesopeel Blemiskin | Acne

Heb je een onzuivere of acnegevoelige huid? Dan is de Mesopeeel Blemiskin geschikt voor jou. Deze peeling vermindert ontstekingen, verfijnt de poriën en reguleert de talgproductie zodat je minder snel last hebt van nieuwe puistjes. De peeling herstelt de gezondheid van de huid en zorgt voor een mooie heldere teint. We adviseren deze peeling drie tot vijf keer te ondergaan, met telkens twee weken ertussen. Vervolgens kan je de peeling elke twee maanden ondergaan, ter onderhoud.

 • Voor de vette, acnegevoelige huid
 • Tegen grove poriën, overactieve talgproductie, onregelmatige huidtextuur
 • Werkt antibacterieel, vermindert ontstekingen en gaat roodheid tegen

Mesopeel Melanostop Tranex | Pigmentatie

Dé peeling tegen pigmentvlekken. De Melanostop Tranex-behandeling is een intensieve depigmentatiepeeling speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie en donkere vlekken te bestrijden. Door het gebruik van tranexaminezuur in combinatie met andere actieve ingrediënten helpt deze peeling de melanineproductie te reguleren. Zo ontstaan er minder snel pigmentvlekken en zal je teint gelijkmatiger worden, waarbij zichtbare pigmentatie afneemt. We adviseren deze peeling drie tot vijf keer te ondergaan, met telkens twee weken ertussen. Vervolgens kan je de peeling elke twee maanden ondergaan, ter onderhoud.

 • Bij pigmentatie (oppervlakkige en epidermale hyperpigmentaties, milde zonnevlekken, sproeten, doffe huid, onregelmatige teint en huidveroudering)

Mesopeel Eyecon | Anti-aging ogen

De Eyecon-behandeling is een revolutionaire peeling gericht op het verjongen en revitaliseren van de gevoelige huid rondom de ogen. Deze specifieke behandeling pakt problemen aan zoals donkere kringen, fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid. Door gebruik te maken van een mix van peptiden en plantaardige extracten biedt Eyecon zichtbare verbeteringen, waardoor je weer helder en fris uit je ogen kijkt. We adviseren deze peeling vijf keer te ondergaan, met telkens twee weken ertussen. Vervolgens kan je de peeling elke twee maanden ondergaan, ter onderhoud.

 • Anti-aging peeling voor de oogzone
 • Tegen tekenen van veroudering rondom de ogen (wallen, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels, volumeverlies en een onregelmatige teint en textuur)

Mesoeclat | Krachtige anti-aging

Wil je krachtig aan tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, volumeverlies, slappe huid en een doffe teint én direct resultaat zien? Wil je stralen en directe verjonging met zichtbaar resultaat? Dan is de Mesoeclat-behandeling ideaal voor jou. Deze intensieve anti-agingbehandeling is ontworpen om de huid te verjongen en laten stralen. Het herstelt de collageen- en elastinevezels en heeft zo een regenererend effect op de huid. Ook wordt de celvernieuwing gestimuleerd en wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Een eenmalige, losse behandeling geeft al een mooi resultaat. Het beste resultaat behaal je in een kuur van vijf behandelingen die je om de twee weken ondergaat. Zo kunnen we steeds dieper in de huid werken.

 • Krachtige anti-agingoplossing voor de rijpere huid
 • Werkt diep in de huid met een hoge dosis actieve werkstoffen
 • Direct zichtbare vermindering van rimpels voor een jonger uitziende huid
 • Biedt stevigheid en geeft een liftend efffect
 • Herstelt de vitaliteit en elasticiteit van de huid
 • Geeft een mooie glow
 • Preventie van ouderdomsvlekken

Skintech Easy TCA-peeling | Algehele huidverbetering

De Skintech Easy TCA is een medium diepe peeling die zichtbare huidverbetering belooft. Het is een unieke peeling die geschikt is voor alle huidtypen, – kleuren en -behoeften. Trichloorazijnzuur verfijnt de huidtextuur, maakt het huidoppervlak glad en stralend en werkt krachtig tegen lijntjes en rimpels. Ook fijn: de Easy TCA van Skintech bevat een pijnstillend ingrediënt, waardoor de peeling niet onprettig aanvoelt. We adviseren deze peeling vier keer te ondergaan, met telkens twee weken ertussen. Vervolgens kan je de peeling elke twee maanden ondergaan, ter onderhoud.

 • Medium peeling voor algehele huidverbetering
 • Tegen lijntjes, rimpels, huidverslapping en een doffe teint
 • Voor alle huidtypen en -behoeften

Regelmatig een peeling ondergaan verbetert je algehele huidtextuur, vermindert zichtbare lijntjes en rimpels, vergroot de huidgezondheid en zorgt voor optimale huidverbetering. Ontdekken wat een peeling voor jouw huid kan doen? Boek nu een intake of kom langs in de salon om je te laten adviseren over ons aanbod peelings.

Peeling

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven