Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Advanced Nutrition Programme

De nutricosmetics van Advanced Nutrition Programme zijn hoogwaardige, natuurlijke supplementen bomvol kwalitatieve ingrediënten die krachtig werken aan huidverbetering en anti-aging, maar je ook vitaler laten voelen. De supplementen bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Gebruik ze als aanvulling op jouw dagmenu en je wilt nooit meer anders.

Advanced Nutrition Programme

Met de hoogwaardige, natuurlijke supplementen van het prestigieuze Advanced Nutrition Programme voedt je je huid van binnenuit, wat een stralendere, gladdere en gezondere huid oplevert. De specialisten bij Advanced Nutrition Programme selecteerden de allerbeste, hoogkwalitatieve bouwstoffen (vitamines, mineralen, visolie) die goed worden opgenomen door het lichaam. Niet alleen kun je met Advanced Nutrition Programme aan anti-aging werken, ook werken de supplementen rechtstreeks op huidproblemen als acne. Tot slot zorgen de nutricosmetics ervoor dat je je algeheel vitaler voelt. What’s not to like?!

Advanced Nutrition Programma:

  • Voedt de huid van heel het lichaam
  • Voedt van binnenuit alle diepere huidlagen
  • Draagt bij aan je algehele gezondheid en welzijn

Voor het allerbeste resultaat raden wij aan de supplementen minimaal drie maanden te slikken. Om huidverbetering te bewerkstelligen is het raadzaam de nutricosmetics van Advanced Nutrition Programme te combineren met de facials en verzorgingsproducten van Dermalogica.

BEAUTYEXPERT CHRIS

Voedings- en huidsupplementen

Bij het gebruik van nutricosmetics is deskundig en persoonlijk advies van essentieel belang. Bij CHRIS beauty bar zijn wij opgeleid door Advanced Nutrition Programme om jou deskundig en persoonlijk advies over de aanschaf en het optimale gebruik van Advanced Nutrition Programme te geven. Een supplement werkt van binnenuit door alle huidlagen en komt zo de stoffen van buitenaf tegemoet. Om huidverbetering te bewerkstelligen, raden we aan de supplementen minimaal drie maanden te slikken. Hou de dagelijkse hoeveelheid volgens de verpakking aan, als aanvulling op je dagelijkse (gezonde) voeding. De resultaten zullen dan tussen de tien en negentig dagen zichtbaar zijn, afhankelijk van je gezondheid. Het beste resultaat bereik je door de nutricosmetics te combineren met de huidverzorging van Dermalogica, in de salon of thuis.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven