Sorry , we're closed. We welcome you at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

mesoestetic ✨ de nummer 1 keuze van artsen en huidtherapeuten wereldwijd

mesoestetic staat bekend om zijn geavanceerde formules en innovatieve aanpak die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. De behandelingen en producten zijn ontworpen volgens medisch normen om aan alle specifieke huidbehoeften te voldoen – in de salon én in jouw eigen badkamer. De all-in-one facials bieden een 360 synergetische aanpak en daarnaast is mesoestetic hét merk voor specifieke huidoplossingen.

Over mesoestetic

Bij mesoestetic, een Spaans merk, zijn ze experts in het depigmenteren van de huid. Met meer dan 30 jaar leiderschap en innovatie hebben miljoenen cliënten over de hele wereld de effectiviteit van deze depigmenterende oplossingen ervaren. De mesoestetic Pharma Group produceert hoogwaardige cosmedische producten voor esthetische artsen, huidtherapeuten en de beste schoonheidsspecialisten over de hele wereld. De missie? Het aanpakken van diverse huidproblemen, van rimpels tot acne tot pigmentatie, met een scala aan oplossingen. De experts bij mesoestetic werken nauw samen om de producten grondig te testen en te verfijnen, zodat ze niet alleen effectief zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd. Bij mesoestetic geloven ze in cosmetica die meer is dan alleen maar huid die er goed uitziet; het is medisch ondersteund, met resultaten waar je op kunt vertrouwen. mesoestetic is een van de weinige merken wereldwijd met een eigen medisch farmaceutisch lab. Dit houdt in dat alle producten volgens medische normen worden samengesteld en vervolgens naar bijna 130 landen worden geëxporteerd. mesoestetic is de nummer 1 keuze van artsen en huidtherapeuten wereldwijd.

Wist je dat mesoestetic ook:

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven