A gift card always fits. Nu ook online verkrijgbaar.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

OPI

Of je nu voor een pedicure of manicure kiest bij CHRIS of je nagels gelakt wil hebben met een OPI Nail- of OPI GelColor: voor jouw handen en voeten vertrouwen we op OPI. Dit merk heeft de wereld van hand-, voet-, en nagelverzorging getransformeerd met hoogwaardige producten die je laten glimlachen.

OPI

Het Amerikaanse OPI – dat staat voor Odontorium Products Incorporated – vind je sinds 1993 in Nederland en sinds de start van CHRIS ook bij ons in de salon. OPI staat voor de allerbeste kwaliteit in hand- en nagelverzorging, met als uitblinker de uitgebreide collectie nagellakken. Het awardwinnende merk staat bovendien bekend om GelColor by OPI, een extra langhoudende gelnagellak met intense glans die drie weken perfect blijft zitten. De OPI ProSpa-behandelingen bij CHRIS beloven je mooie, verzorgende handen en voeten en een ultieme wellnessbeleving.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!

Wegens de Coronavirus maatregelen behandelen wij tot 6 april geen klanten meer. Op maandag en donderdag zijn wij tussen 10.00 en 11.00 uur kort geopend voor de aanschaf van producten. Graag betalen met pin of creditcard. Natuurlijk kun je intussen ook je favoriete producten veilig shoppen in onze webshop.

We hopen je na 6 april weer te mogen ontvangen in de salon. Boek online alvast een afspraak in. Tot die tijd: pas goed op jezelf, blijf gezond en WhatsApp ons 24/7 gerust met vragen of voor advies: +31702400280.

Veel liefs,
Het CHRIS-team