Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

EVE M | huidanalyse op basis van kunstmatige intelligentie (AI)

Effectieve, gerichte huidverbetering begint met een huidanalyse met de EVE M van mesoestetic, onze meest geavanceerde huidanalyse-apparaat ooit. De EVE M maakt in acht seconden scherpe HD-foto’s van je huid en vergelijkt ze met miljoenen cases, zodat jouw huidproblemen worden vergeleken om tot de meest nauwkeurige huidanalyse te komen. Zo kunnen we heel gericht problemen als pigmentatie, rimpels en dehydratatie aanpakken. Kom je voor een eerste gezichtsbehandeling? Voeg dan bij het maken van een online afspraak een gratis huidanalyse met extra 15 minuten toe aan de afspraak.

Waarom een huidanalyse met EVE M?

Voordat we een facial of andere specialistische behandeling (mesopeel, mesoéclat, age element) uitvoeren, brengen we jouw huidconditie in kaart. EVE M van mesoestetic werkt op basis van kunstmatige intelligentie en is dé toekomst in nauwkeurige, gepersonaliseerde huidverbetering. EVE M is ons meest geavanceerde apparaat met HD-camera’s die superscherpe 3D-foto’s van je huid maken. In 8 seconden wordt jouw huidconditie in kaart gebracht en zien we precies waar we aan kunnen werken: textuur, pigmentatie, lijntjes, dehydratatie. Miljoenen cases worden met jouw huid(problemen) vergeleken om tot een nauwkeurige huidanalyse, doelplan en productadvies te komen én te blijven monitoren.

Wat kan EVE M allemaal detecteren?

Om te weten hoe je jouw meest stralende huid kan bereiken, is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat zich ín de huid afspeelt. Niet alle huidproblemen zijn namelijk aan het oppervlak zichtbaar. Een huidanalyse met EVE M geeft heel snel en nauwkeurig inzicht, zodat je heel gericht en dus effectief aan huidverbetering kan werken. EVE M van mesoestetic kan maar liefst 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende problematieken detecteren. Zo geeft het apparaat onder meer inzicht in je huidconditie, huidleeftijd, huidtype, maar ook gevoeligheid, textuur, mate en diepte van pigmentatie, acne, donkere kringen, rimpels en mee-eters. Dankzij AI krijg je bovendien inzicht in hoe schoon je huid is en wat de mogelijke oorzaken van je huidproblemen zijn. EVE M maakt gebruikt van drie haarscherpe camera’s die in acht seconden een 3D, panoramisch beeld van de huid laat zien. De rapporten die EVE M uitdraait, zijn voor ons maar ook voor jouzelf goed te begrijpen. Zo kunnen we sámen gelijk aan de slag.

Twee soorten huidanalyses bij CHRIS

Je kan bij CHRIS terecht voor twee soorten huidanalyses met EVE M: een gratis huidanalyse van 15 minuten of een uitvoerige expert-huidanalyse van 60 minuten. Kom je voor een eerste gezichtsbehandeling voeg dan de gratis huidanalyse van 15 minuten toe aan je online afspraak. De expert-huidanalyse (€ 45) is ideaal als je jouw huidverzorgingsroutine naar the next level wil brengen of niet helemaal tevreden bent met je huid. In een uur tijd analyseren we je huid grondig, inclusief passende huidoplossingen. Bij aanschaf van drie producten komen de kosten van de expert-huidanalyse te vervallen.

Trakteer jezelf op een huidanalyse met EVE M, dé toekomst in huidverbetering met AI, en werk effectiever en gerichter aan huidverbetering, huidproblemen en -verjonging dan ooit!

Gezichtsbehandeling

Mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen

 • 15 min – Is dit je eerste gezichtsbehandeling bij CHRIS? Voeg dan onze gratis huidanalyse toe! Ontdek wat jouw huid nodig heeft.

  Gratis
 • 30 min – Een oppepper voor je gezicht of ideaal bij een drukke agenda of ter voorbereiding op een mesoesthetic specialistische behandelkuur. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 55
 • 45 min – Perfecte basis facial voor de huidverzorging. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 65
 • 60 min – Totaal verzorging en huidverbetering. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 85
 • 80 min – Ultieme anti-aging facial gezichtsbehandeling. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 120
 • 45 min – Heb je een gedehydrateerde huid, is je huid vermoeid, werk je aan huidverjonging of staat er een feestje op de planning? Geef je huid een extra boost met mesoskin ADVANCED.

  € 85
 • 60 min – Heb je een gedehydrateerde huid, is je huid vermoeid, werk je aan huidverjonging of staat er een feestje op de planning? Geef je huid een extra boost met mesoskin ADVANCED.

  € 105
 • 80 min – Heb je een gedehydrateerde huid, is je huid vermoeid, werk je aan huidverjonging of staat er een feestje op de planning? Geef je huid een extra boost met mesoskin ADVANCED.

  € 140
 • 45 min – Laat je huid goed verzorgen door een expert en verminder actieve puistjes en onzuiverheden.

  € 55
 • 60 min – Totaal verzorging en huidverbetering.

  € 90
 • 60 min – Ben je niet helemaal tevreden met je huid? Twijfel je over je huidverzorgingsroutine? Wil je naar een next level? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Samen analyseren we je huid en ontdekken we jouw specifieke huidbehoeften, om vervolgens passende oplossingen te vinden. Bij aanschaf van minimaal 3 producten vervallen de kosten voor de huidanalyse.

  € 45
 • 30 min – De ultieme gezichtslift massage, je huid oogt direct strakker en voller. De natuurlijke Botox!

  € 55
 • 20 min – Met geconcentreerde oogpatches en bindweefselmassage technieken verhelderden, egaliseren en verzachten wij de delicate huid onder de ogen en kraaienpootjes.

  € 40
 • 15 min – Verwijder oneffenheden op je huid zoals spinnenkopjes, steelwratjes, bloedblaasjes, ouderdomsvlekken en couperose

  € 40
 • 20 min – Weg met ouderdomsvlekken na 1 tot 2 behandelingen

  € 80

Upgrade gezichtsbehandelingen

 • Gratis strakke wenkbrauwen vanaf een gezichtsbehandeling van 45 minuten

  € 12
 • Hou je bovenlip altijd glad door bij iedere gezichtsbehandeling te harsen

  € 10
 • + 20 min – De ultieme gezichtslift massage, je huid oogt direct strakker. De natuurlijke Botox!

  € 37
 • Verwijder 3x zoveel dode huidcellen en vertoon je nieuwe gladde en egale huid met de meest geavanceerde medische microdermabrasiesysteem verkrijgbaar. Directe resultaten!

  € 29
 • Voel je je loom en is je huid vermoeid. Geef het dan een energie boost. Door de stimulans van collageen, hyaluron en elastine voelt je huid weer voller en stralend. Ook fijne rimpels verminderen.

  € 29
 • + 15 min – Met geconcentreerde oogpatches en bindweefselmassage technieken verhelderden, egaliseren en verzachten wij de delicate huid onder de ogen en kraaienpootjes.

  € 29
 • + 15 min – Verwijder oneffenheden op je huid zoals spinnenkopjes, steelwratjes, bloedblaasjes, ouderdomsvlekken en couperose

  € 35
 • Een heerlijk intensief verzorgende handmasker tijdens je behandeling

  € 11
 • Een heerlijk intensief verzorgende voetmasker tijdens je behandeling

  € 11

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven