Due to new Covid-19 measures we are temporarily closed
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Glad, gladder, gladst: brazilian wax​

Wie ooit een brazilian wax heeft geprobeerd, wil nooit meer anders. Bij CHRIS verwijderen we haartjes down under in een handomdraai. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en je zó weer buiten staat met een gladde, zachte huid.

Brazilian wax

Gladder dan glad? Ga dan voor een brazilian wax. Bij deze waxbehandeling verwijderen we álle haartjes down under: de bikinilijn, venusheuvel, tussen de schaamlippen, bilnaad en rond de anus. Desgewenst wordt er een streepje of driehoekje overgelaten. Bij CHRIS zijn we gespecialiseerd in brazilian waxing. We zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt, gaan snel en hygiënisch te werk en gaan voor een superglad en zacht resultaat.

De eerste keer dat je jouw intieme delen laat waxen, kan het wellicht een beetje pijn doen, maar dit is maar van korte duur. Wees echter niet bang om aan te geven wanneer het te pijnlijk wordt en je behoefte hebt aan een pauze. Onze waxspecialist houdt hier dan rekening mee. Bij een tweede behandeling zul je merken dat het waxen al een stuk minder gevoelig is. Naar verloop van tijd komen de haartjes dunner en in mindere mate terug; ook dit zorgt voor minder pijn. Maak je dus vooral niet te veel zorgen over de nadelen: een brazilian wax is zó achter de rug en je hebt er wekenlang (gemiddeld drie weken) plezier van. Wanneer je deze vorm van waxen eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer anders.

Voor de brazilian wax maken wij gebruik van warme, vloeibare hars. Deze is zacht voor de huid en zorgt ervoor dat het klusje zo geklaard is. De hars is geschikt voor een gevoelige huid en 100% veilig in gebruik.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

error:
Scroll naar top

CHRIS is nog steeds dicht

Lieve klanten van CHRIS beauty bar,

Wat een domper: de lockdown wordt met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. We keken er enorm naar uit jullie weer te mogen verwelkomen in de salon, maar dit moeten we helaas even uitstellen. Natuurlijk hopen we bovenal dat we het virus er zo snel mogelijk onder krijgen en dat jullie allemaal gezond blijven. 

Nu de lockdown wordt verlengd, betekent dit dat wij afspraken moeten doorschuiven. Om dit in een goede volgorde te kunnen doen, bellen we je persoonlijk op om een nieuwe datum te prikken. We streven ernaar dit uiterlijk deze week te doen. Om het overzicht te bewaren, vragen we je niet zelf te bellen of te mailen maar ons telefoontje af te wachten. Heb je na een week nog niets gehoord? Laat het dan even weten.

In tussentijd is onze webshop natuurlijk weer open voor al je favorieten van Dermalogica, OPI en Advanced Nutrition Programme. Ook staan we online en telefonisch voor je klaar wanneer je een huidverzorgingsvraag hebt of advies wilt. Heb je je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dit snel, want ook in onze nieuwsbrief vind je veel huidverzorgingstips en -advies.

Stay safe en tot heel snel!
Liefs het CHRIS-team