YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Glad, gladder, gladst: brazilian wax​

Wie ooit een brazilian wax heeft geprobeerd, wil nooit meer anders. Bij CHRIS verwijderen we haartjes down under in een handomdraai. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en je zó weer buiten staat met een gladde, zachte huid.

Brazilian wax

Gladder dan glad? Ga dan voor een brazilian wax. Bij deze waxbehandeling verwijderen we álle haartjes down under: de bikinilijn, venusheuvel, tussen de schaamlippen, bilnaad en rond de anus. Desgewenst wordt er een streepje of driehoekje overgelaten. Bij CHRIS zijn we gespecialiseerd in brazilian waxing. We zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt, gaan snel en hygiënisch te werk en gaan voor een superglad en zacht resultaat.

De eerste keer dat je jouw intieme delen laat waxen, kan het wellicht een beetje pijn doen, maar dit is maar van korte duur. Wees echter niet bang om aan te geven wanneer het te pijnlijk wordt en je behoefte hebt aan een pauze. Onze waxspecialist houdt hier dan rekening mee. Bij een tweede behandeling zul je merken dat het waxen al een stuk minder gevoelig is. Naar verloop van tijd komen de haartjes dunner en in mindere mate terug; ook dit zorgt voor minder pijn. Maak je dus vooral niet te veel zorgen over de nadelen: een brazilian wax is zó achter de rug en je hebt er wekenlang (gemiddeld drie weken) plezier van. Wanneer je deze vorm van waxen eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer anders.

Voor de brazilian wax maken wij gebruik van warme, vloeibare hars. Deze is zacht voor de huid en zorgt ervoor dat het klusje zo geklaard is. De hars is geschikt voor een gevoelige huid en 100% veilig in gebruik.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!