Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Skin Tech biedt veilige huidoplossingen die écht werken

Een mooie, egale huid is een belangrijk schoonheidsideaal. Een mooie huid straalt immers gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de gemiddelde huid veel te verduren in een mensenleven. Met Skin Tech verkopen we geen product of behandeling, maar een échte huidoplossing.

SKIN TECH huidverbetering waar je mooier van wordt

Skin Tech Pharma Group is gevestigd in Costa Brava, Spanje, die het hoogwaardige productieproces uitvoert en in staat is CE-gemarkeerde medische hulpmiddelen (producten van klasse IIa en III) en cosmeceuticals aan te bieden. Met 25 jaar ervaring in de esthetische dermatologie is Skin Tech toegewijd om te voldoen aan de behoeften van de wereldwijde esthetische markt.

Skin Tech voorziet cosmetische klinieken en schoonheidsspecialisten van behandelingsvaardigheden en geavanceerde producten zoals krachtige TCA peelings en hoogwaardige skin booster lijn om hen te helpen competente professionals te zijn en tegelijkertijd de eindklanten te voorzien van verschillende esthetische oplossingen om hen te helpen hun huidkwaliteit te verbeteren en hen zo zelfverzekerd te laten voelen.

Skin Tech’s motto is One Life РOne Skin.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven