YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Easy Droxy Peeling voor een mooie stralende huid 'zonder downtime'

Deze oppervlakkige peeling bestaat uit fruitzuren en maakt je huid schoon, stimuleert de bloedsomloop en geeft je huid een verfrissende opknapbeurt. Daarnaast is deze geschikt om acne en mee-eters te behandelen. Een gezonde en stralende huid is het resultaat!

Easy Droxy Peel

Deze oppervlakkige fruitzuurpeeling bestaat uit 5 verschillende fruitzuren: salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en kojinezuur. Deze peeling is zeer geschikt als een opfrisbeurt, voor behandeling van een vale en droge huid en van een acne (gevoelige) huid.

De Easy Droxy Peel richt zich op de bovenste huidlaag (epidermis) en laat na de behandeling onmiddellijk een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat het gezicht gaat vervellen. Vanwege de minimale hersteltijd, is het ideaal om enkele dagen voor een evenement, bruiloft of feestje éénmalig de huid op te frissen. Ook voor jongeren met acne problemen en zelfs de donkere huid is deze peeling geschikt.

“De Easy Droxy Peel staat ook wel bekend als de ‘party peeling’ of de ‘Hollywood peeling’ vanwege de korte hersteltijd om te kunnen shinen.”

Uiteraard kan de Easy Droxy Peel ook worden ingezet binnen een behandelprotocol gericht op huidverbetering bij beginnende huidveroudering en zonneschade. Het resultaat zal in het begin subtiel zijn, maar zullen toenemen bij herhaalde behandelingen. Advies: 3-6 kuurbehandelingen met een interval van een week.

De Easy Droxy Peel wordt aangeraden bij de volgende indicaties:

  • Fijne lijntjes
  • Vale/grijze huid (rokershuid)
  • Acne (gevoelige) huid
  • Droge huid
  • Beginnende huidveroudering
  • Zonneschade

De behandeling

De peeling wordt op de huid aangebracht wat een licht tintelende sensatie kan geven. Als het gewenste resulaat is bereikt, wordt de peeling geneutraliseerd. Dit gebeurt met een blauwe crème die van kleur verandert zodat goed zichtbaar is waar er geneutraliseerd is. Alleen het neutraliseren geeft een korte hittesensatie van de huid. Als de peeling eenmaal geneutraliseerd is, is dit voorbij. De huid ziet er meteen al veel frisser uit.

Herstel

De huid is na de peeling meteen strakker. Op dag 2 is de huid wat droog waarna er wat velletjes zichtbaar kunnen zijn, verder is er geen zichtbare hersteltijd van de huid. Op dag 3-4 is uw huid licht gepeeld en ziet er stralend uit.

Nazorg

Het wordt aanbevolen om tot 2 weken na de behandeling de after care kit te gebruiken en dagelijks minimaal SPF 30 te dragen. Ook zonnebanken, sauna’s en zwembaden adviseren wij te vermijden.

Beautyexpert Chris

Fruitzuur of TCA peeling?

Een fruitzuur heeft een lichte en TCA peeling een sterk ‘afschurend’ effect op je huid. De bovenste (epidermis) tot middelste (dermis) huidlaag wordt verwijderd en maakt plaats voor verse nieuwe huid. Hoeveel de huid wordt afgeschuurd bepaalt de soort peeling. Elk met hun eigen uitwerking en resultaten. 

Een oppervlakkige fruitzuur peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Maakt je huid schoon, stimuleert de bloedsomloop en geeft je huid een verfrissende opknapbeurt. Daarnaast is deze geschikt om acne en mee-eters te behandelen. 

Als het je om huidverbetering- of verjonging gaat of om het behandelen van bepaalde huidproblemen (denk aan pigmentvlekken, een vale huid, grote poriën en littekentjes door bijvoorbeeld acne), dan is een medium TCA peeling effectiever.

OVERZICHT HUIDOPLOSSINGEN

PEELING

Losse behandeling zonder nazorgkit

Kuurbehandeling inclusief nazorgkit

SKIN BOOSTERS

Losse behandeling met Dermapen 4 zonder nazorgkit

Kuurbehandeling met Dermapen 4 inclusief nazorgkit t.w.v. € 82

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!