BLACK FRIDAY WEEK | 24-30 November | Products 10 to 21% OFF | Discount code: BF2023
Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Easy Droxy Peeling voor een mooie stralende huid 'zonder downtime'

Deze oppervlakkige peeling bestaat uit fruitzuren en maakt je huid schoon, stimuleert de bloedsomloop en geeft je huid een verfrissende opknapbeurt. Daarnaast is deze geschikt om acne en mee-eters te behandelen. Een gezonde en stralende huid is het resultaat!

Easy Droxy Peel

Deze oppervlakkige fruitzuurpeeling bestaat uit 5 verschillende fruitzuren: salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en kojinezuur. Deze peeling is zeer geschikt als een opfrisbeurt, voor behandeling van een vale en droge huid en van een acne (gevoelige) huid.

De Easy Droxy Peel richt zich op de bovenste huidlaag (epidermis) en laat na de behandeling onmiddellijk een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat het gezicht gaat vervellen. Vanwege de minimale hersteltijd, is het ideaal om enkele dagen voor een evenement, bruiloft of feestje éénmalig de huid op te frissen. Ook voor jongeren met acne problemen en zelfs de donkere huid is deze peeling geschikt.

“De Easy Droxy Peel staat ook wel bekend als de ‘party peeling’ of de ‘Hollywood peeling’ vanwege de korte hersteltijd om te kunnen shinen.”

Uiteraard kan de Easy Droxy Peel ook worden ingezet binnen een behandelprotocol gericht op huidverbetering bij beginnende huidveroudering en zonneschade. Het resultaat zal in het begin subtiel zijn, maar zullen toenemen bij herhaalde behandelingen. Advies: 3-6 kuurbehandelingen met een interval van een week.

De Easy Droxy Peel wordt aangeraden bij de volgende indicaties:

De behandeling

De peeling wordt op de huid aangebracht wat een licht tintelende sensatie kan geven. Als het gewenste resulaat is bereikt, wordt de peeling geneutraliseerd. Dit gebeurt met een blauwe crème die van kleur verandert zodat goed zichtbaar is waar er geneutraliseerd is. Alleen het neutraliseren geeft een korte hittesensatie van de huid. Als de peeling eenmaal geneutraliseerd is, is dit voorbij. De huid ziet er meteen al veel frisser uit.

Herstel

De huid is na de peeling meteen strakker. Op dag 2 is de huid wat droog waarna er wat velletjes zichtbaar kunnen zijn, verder is er geen zichtbare hersteltijd van de huid. Op dag 3-4 is uw huid licht gepeeld en ziet er stralend uit.

Nazorg

Het wordt aanbevolen om tot 2 weken na de behandeling de after care kit te gebruiken en dagelijks minimaal SPF 30 te dragen. Ook zonnebanken, sauna’s en zwembaden adviseren wij te vermijden.

Peeling

Losse behandeling zonder nazorgproducten

Kuurbehandeling inclusief nazorgproducten

Beautyexpert Chris

Fruitzuur of TCA peeling?

Een fruitzuur heeft een lichte en TCA peeling een sterk ‘afschurend’ effect op je huid. De bovenste (epidermis) tot middelste (dermis) huidlaag wordt verwijderd en maakt plaats voor verse nieuwe huid. Hoeveel de huid wordt afgeschuurd bepaalt de soort peeling. Elk met hun eigen uitwerking en resultaten. 

Een oppervlakkige fruitzuur peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Maakt je huid schoon, stimuleert de bloedsomloop en geeft je huid een verfrissende opknapbeurt. Daarnaast is deze geschikt om acne en mee-eters te behandelen. 

Als het je om huidverbetering- of verjonging gaat of om het behandelen van bepaalde huidproblemen (denk aan pigmentvlekken, een vale huid, grote poriën en littekentjes door bijvoorbeeld acne), dan is een medium TCA peeling effectiever.

OVERZICHT HUIDOPLOSSINGEN

Microneedling

Losse behandeling inclusief Über peel zonder nazorgkit

Kuur behandelingen inclusief Über peel en nazorgkit

SKIN BOOSTERS

Losse behandeling met Dermapen 4 zonder nazorgkit

Kuurbehandeling met Dermapen 4 inclusief nazorgkit t.w.v. € 82

 • 3 x 30 min – Herstelt de huidkwaliteit met 72 actieve ingrediënten

  | €540 voor € 495
 • 3 x 30 min – Geeft volume en super hydratatie

  | €585 voor € 555
 • 3 x 30 min – Geeft een verjongend en liftend effect

  | €585 voor € 555
 • 4 x 30 min – Weg met vochtwallen en donkere kringen

  | €520 voor € 480

PEELING

Losse behandeling zonder nazorgproducten

Kuurbehandeling inclusief nazorgproducten

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar top
error: Alert: Content selection is disabled!!