Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

mesoestetic mesoskin 30 | all-in-one 30 minuten facial

In een korte tijd krachtig aan huidverbetering werken? Dat kan met mesoskin 30 van mesoestetic. Deze gespecialiseerde all-in-one gezichtsbehandeling is afgestemd op jouw huidbehoeften en -wensen, en wordt voorafgegaan door een grondige huidanalyse met EVE M, ons meest geavanceerde huidanalyse-apparaat op basis van kunstmatige intelligentie. Met mesoestetic mesoskin werken we sámen aan jouw mooiste, meest stralende huid ooit. Kom je voor een eerste mesoskin facial? Voeg dan bij het maken van een online afspraak een gratis huidanalyse met extra 15 minuten toe aan de afspraak.

mesoestetic mesoskin 30-gezichtsbehandeling

mesoestetic staat bekend om geavanceerde formules en krachtige behandelingen die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. De facials zijn samengesteld om aan alle specifieke huidbehoeften te voldoen. Met mesoskin 30 werk in je een half uur aan een specifieke huidbehoefte, zoals grove poriën of het verminderen van lijntjes en rimpels. Deze korte facial is ideaal wanneer je weinig tijd hebt, maar wel grondig aan huidverbetering wil werken, met specialistische producten die écht resultaat laten zien.

De mesoskin 30 is uitstekend om te ondergaan voordat je voor een mesopeel komt. Zo bereiden we je huid rustig voor op de peeling, voor nog diepere huidverbetering en -verjonging. De mesoskin-gezichtsbehandelingen worden ook ingezet ter voorbereiding op een gerichte mesoestetic-huidoplossing, zoals mesopeel, mesoeclat of microneedling. Ook zetten we de facials in ter ondersteuning van bijvoorbeeld stikstofplasmabehandeling met de NeoGen. Op deze manier bieden we je een synergetisch 360 graden-behandeling en kunnen we de allerbeste resultaten garanderen. Natuurlijk zijn de mesoskin facials ook ‘los’ te boeken, als ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen die jou een moment van ontspanning bieden.

Duo-gezichtsbehandeling: bring a friend

Alle mesoskin-behandelingen zijn ook te boeken als duobehandeling. Zo kan je gezellig met een vriendin of je moeder komen. Kom je voor een eerste mesoskin facial? Voeg dan bij het maken van een online afspraak een gratis huidanalyse met extra 15 minuten toe aan de afspraak.

Waarom een huidanalyse met EVE M

Voordat we de gezichtsbehandeling uitvoeren, brengen we jouw huidconditie in kaart. EVE M van mesoestetic werkt op basis van kunstmatige intelligentie en is dé toekomst in nauwkeurige, gepersonaliseerde huidverbetering. EVE M is ons meest geavanceerde apparaat met HD-camera’s die superscherpe 3D-foto’s van je huid maken. In 8 seconden wordt jouw huidconditie in kaart gebracht en zien we precies waar we aan kunnen werken: textuur, pigmentatie, lijntjes, dehydratatie. Miljoenen cases worden met jouw huid(problemen) vergeleken om tot een nauwkeurige huidanalyse, aanpak en productadvies te komen én te blijven monitoren.

Geef je huid een extra boost en breid deze gezichtsbehandeling optioneel uit met:  

 • mesoskin ADVANCED (vanaf mesoskin 45)
 • Wenkbrauwen waxen of epileren
 • Waxen van de bovenlip
 • Microdermabrasie
 • Handen- en voetenserum
 • Coaguleren + extra 15 minuten
 • Collageen-lichttherapie en massage (Beauty Angel) + extra 15 minuten
 • Oogpeeling + extra 15 minuten
 • Bindweefselmassage + extra 20 minuten

Het effect van jouw mesoskin-gezichtsbehandeling verlengen

Het huidverbeterende effect van alle mesoskin-facials wordt versterkt als je thuis aan de slag gaat met de huidverzorging van mesoestetic. In de salon adviseren we je welke producten bij jouw huidbehoeften passen, zodat je het meest optimale resultaat uit de behandeling én de producten voor thuisgebruik haalt. Gebruik de producten elke dag voor het beste effect.

Kom je voor een eerste mesoskin facial? Voeg dan bij het maken van een online afspraak een gratis huidanalyse met extra 15 minuten toe aan de afspraak.

Geen idee welke gezichtsbehandeling je moet kiezen voor jouw huid?

Bij een eerste bezoek adviseren wij de mesoskin 45 of – wanneer je iets ruimer in je tijd zit – de mesoskin 60. Met de mesoskin 60 ervaar je het beste van beide werelden: huidverbetering en ontspannende massages. Bij een volgend bezoek bekijken we samen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Gezichtsbehandeling

Mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen

 • 15 min – Is dit je eerste gezichtsbehandeling bij CHRIS? Voeg dan onze gratis huidanalyse toe! Ontdek wat jouw huid nodig heeft.

  Gratis
 • 30 min – Een oppepper voor je gezicht of ideaal bij een drukke agenda of ter voorbereiding op een mesoesthetic specialistische behandelkuur. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 55
 • 45 min – Perfecte basis facial voor de huidverzorging. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 65
 • 60 min – Totaal verzorging en huidverbetering. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 85
 • 80 min – Ultieme anti-aging facial gezichtsbehandeling. Ook duo-gezichtsbehandeling.

  € 120
 • 45 min – Heb je een gedehydrateerde huid, is je huid vermoeid, werk je aan huidverjonging of staat er een feestje op de planning? Geef je huid een extra boost met mesoskin ADVANCED.

  € 85
 • 60 min – Heb je een gedehydrateerde huid, is je huid vermoeid, werk je aan huidverjonging of staat er een feestje op de planning? Geef je huid een extra boost met mesoskin ADVANCED.

  € 105
 • 80 min – Heb je een gedehydrateerde huid, is je huid vermoeid, werk je aan huidverjonging of staat er een feestje op de planning? Geef je huid een extra boost met mesoskin ADVANCED.

  € 140
 • 45 min – Laat je huid goed verzorgen door een expert en verminder actieve puistjes en onzuiverheden.

  € 55
 • 60 min – Totaal verzorging en huidverbetering.

  € 90
 • 60 min – Ben je niet helemaal tevreden met je huid? Twijfel je over je huidverzorgingsroutine? Wil je naar een next level? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Samen analyseren we je huid en ontdekken we jouw specifieke huidbehoeften, om vervolgens passende oplossingen te vinden. Bij aanschaf van minimaal 3 producten vervallen de kosten voor de huidanalyse.

  € 45
 • 30 min – De ultieme gezichtslift massage, je huid oogt direct strakker en voller. De natuurlijke Botox!

  € 55
 • 20 min – Met geconcentreerde oogpatches en bindweefselmassage technieken verhelderden, egaliseren en verzachten wij de delicate huid onder de ogen en kraaienpootjes.

  € 40
 • 15 min – Verwijder oneffenheden op je huid zoals spinnenkopjes, steelwratjes, bloedblaasjes, ouderdomsvlekken en couperose

  € 40
 • 20 min – Weg met ouderdomsvlekken na 1 tot 2 behandelingen

  € 80

Upgrade gezichtsbehandelingen

 • Gratis strakke wenkbrauwen vanaf een gezichtsbehandeling van 45 minuten

  € 12
 • Hou je bovenlip altijd glad door bij iedere gezichtsbehandeling te harsen

  € 10
 • + 20 min – De ultieme gezichtslift massage, je huid oogt direct strakker. De natuurlijke Botox!

  € 37
 • Verwijder 3x zoveel dode huidcellen en vertoon je nieuwe gladde en egale huid met de meest geavanceerde medische microdermabrasiesysteem verkrijgbaar. Directe resultaten!

  € 29
 • Voel je je loom en is je huid vermoeid. Geef het dan een energie boost. Door de stimulans van collageen, hyaluron en elastine voelt je huid weer voller en stralend. Ook fijne rimpels verminderen.

  € 29
 • + 15 min – Met geconcentreerde oogpatches en bindweefselmassage technieken verhelderden, egaliseren en verzachten wij de delicate huid onder de ogen en kraaienpootjes.

  € 29
 • + 15 min – Verwijder oneffenheden op je huid zoals spinnenkopjes, steelwratjes, bloedblaasjes, ouderdomsvlekken en couperose

  € 35
 • Een heerlijk intensief verzorgende handmasker tijdens je behandeling

  € 11
 • Een heerlijk intensief verzorgende voetmasker tijdens je behandeling

  € 11

BEAUTYEXPERT CHRIS

Welke facial gezichtsbehandeling past bij mij?

Deze vraag horen wij vaker. Bij een eerste bezoek adviseren wij de mesoskin 45 of – wanneer je iets ruimer in je tijd zit – de mesoskin 60. Met de mesoskin 60 ervaar je the best of both worlds: huidverbetering en ontspannende massages. Bij een volgend bezoek bekijken we samen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Duo gezichtsbehandeling in Den Haag

Tip: Kom ook gezellig langs voor een duo-schoonheidsbehandeling in Den Haag. We leggen jullie graag in de watten. Boek online een duo-behandeling, indien mogelijk, ruim van te voren. Lukt het niet om een geschikt tijdstip te vinden neem dan contact met ons op. We helpen jou graag verder.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven