BLACK FRIDAY WEEK | 24-30 November | Products 10 to 21% OFF | Discount code: BF2023
Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

De effectiefste microneedling behandeling met de Dermapen 4 in Den Haag

Dermapen microneedling is een effectieve anti-agingbehandeling die de huid van binnenuit aanzet tot vernieuwen. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie en houdt zo de huid glad en jong. CHRIS werkt met de nieuwste Dermapen 4; de meest effectieve tool op het gebied van microneedling. Nog meer uit je treatment halen? Combineer microneedling met onze huidverjongende skinboosters.

Microneedling - Dermapen behandeling

Wat is microneedling?

Microneedling ‘prikkelt’ de huidcellen en het bindweefsel. Dit zet een natuurlijk herstelproces in gang. De huid gaat nieuwe bindweefselvezels produceren, de celdeling krijgt een boost en de productie van collageen en elastine wordt aangewakkerd. Door microneedling wordt de hoornlaag van de huid verdund, wat leidt tot een egalere teint en minder kans op onzuiverheden. Na de behandeling schilferen dode huidcellen van de huid af, wat al na één behandeling voor een stralender gezicht zorgt. Microneedling is een veilige treatment waarbij – zonder de huid te beschadigen – kleine wondjes worden veroorzaakt. De huid wordt als het ware geperforeerd. Dit is gevoelig, maar gelukkig van korte duur; het needlen duurt maximaal tien minuten. Behandeling met de Dermapen 4 is minder pijnlijk dan andere microneedling treatments en heeft een kortere hersteltijd.

Een Dermapen 4 behandeling kan worden toegepast bij:

Microneedling met de Dermapen 4

Bij CHRIS werken we binnen de microneedling behandelingen met de nieuwste Dermapen 4. Deze innovatieve pen heeft vele voordelen ten opzichte van andere microneedlingapparaten, zoals de Dermaroller. De hersteltijd is korter en bovendien kan er met de Dermapen 4 nauwkeuriger worden gewerkt, waardoor de behandeling tegelijkertijd comfortabeler is. De Dermapen 4 heeft zestien naaldpatronen van hoogwaardige kwaliteit, de naalddiepte is verstelbaar én de snelheden kunnen worden ingesteld. Een Dermapen 4 behandeling beschadigt de huid niet, maar zet juist aan tot vernieuwen en verbeteren. 

Microneedlingbehandeling bij CHRIS

Een Dermapen microneedlingbehandeling duurt dertig minuten. Hiervan werken we vijf tot tien minuten intensief op de huid met de naalden. De behandeling bestaat uit:

Een Dermapen microneedling wordt altijd voorafgegaan aan een intake inclusief huidanalyse. Tijdens deze intake geven we je uitgebreid uitleg over microneedling en stellen we een persoonlijk behandelplan op. De intake is gratis en geheel vrijblijvend.

Behalve het gezicht kunnen wij de hals en decolleté behandelen met de Dermapen 4. Ook in deze zones resulteert de Dermapen 4 in een egale, stralende en gezonde teint, een volle en strakke huid en een fijne huidstructuur. Een Dermapen microneedling gaat diepe lijnen of huidverslapping in de hals tegen en verlicht pigmentvlekken in de hals en decolleté.

Ultieme combinatie: microneedling & skinboosters

Iedere microneedlingbehandeling is uit te breiden met een skinbooster. Een skinbooster is een krachtige cocktail van voedende, herstellende en huidverbeterende ingrediënten. Doordat de ingrediënten met de Dermapen 4 ín de huid worden gewerkt, doen ze direct hun werk op de plekken waar dit nodig is. Een skinbooster versterkt het effect van de microneedlingbehandeling en zorgt zo heel gericht voor volumeherstel, een betere hydratatie, mooie glow en een gladdere huid. Je kunt kiezen uit vier verschillende skinboosters, ieder met een eigen effect.

Wondgenezingsproces bij microneedling

De Dermapen 4 maakt honderden microgaatjes per seconden in de huid. Dit zet een natuurlijk wondgenezingsproces in gang waarmee de keratinocyten en fibroblasten in de huid worden gestimuleerd tot de aanzet van huidverbetering. De fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen. Dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgt ervoor dat iedere cel weer goed kan functioneren. Oude, kapotte cellen worden vernietigd en verlaten het lichaam, nieuwe cellen worden aangemaakt. Dit proces kan drie maanden tot soms jaren na de laatste behandeling duren. Hierdoor is microneedling een duurzame huidverbeterende treatment.

Resultaten van de microneedling Dermapen behandeling

Voor wie is microneedling niet geschikt?

Wanneer je last hebt van een gevoelige huid dan is microneedling geen verstandige keuze. Ook wanneer je zwanger bent of bloedverdunners slikt, is microneedling niet aan te raden. Verdere contra-indicaties:

Uiteraard vindt er voorafgaand aan de microneedling een intake plaats. Hier wordt bepaald of je huid geschikt is voor een Dermapen behandeling.

Herstelproces na de behandeling:

Tot 48 uur na de microneedlingbehandeling:

Hoe vaak heb ik een microneedling nodig?

Al na één microneedling behandeling krijgt je huid een flinke boost. De huid oogt stralender en strakker en de teint is aanzienlijk verbeterd. Maar voor échte huidvernieuwing en -verbetering zijn meerdere behandelingen nodig. Het ideale aantal behandelingen varieert per huidtype en huidprobleem, waarbij je uit kan gaan van een kuur van vier tot zes behandelingen. Tussen de behandelingen dienen minimaal twee en maximaal acht weken te zitten. Tijdens de intake bepalen we jouw huidtype en huidconditie en vertellen we je aan de hand van jouw behoeften welke frequentie we aanhouden. Ook lichten we de nazorginstructies toe, zodat je nog meer profijt hebt van de Dermapen 4 microneedling.

DERMAPEN 4 Microneedling

Losse Dermapen behandeling kosten inclusief Über peel zonder nazorgkit

Kuur behandelingen inclusief Über peel en nazorgkit

Beautyexpert CHRIS

Nog mooier met ÜBER peelings

Wij combineren de Dermapen 4 standaard met een ÜBER Pro of MD peeling, afhankelijk  van jouw huidwens.

De ÜBER Pro is een geavanceerde peeling vol (fruit)zuren, hyaluronzuur en  peptiden, wat de werking van microneedling op bovenste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld hyperpigmentatie, (fijne) rimpels, melasma en acne.

De ÜBER MD is een gerichte zwaardere peeling met een TCA zuur, wat de werking van microneedling tot de middelste huidlaag sterk intensiveert. Het laat zo geweldige resultaten zien als het gaat om bijvoorbeeld plaatselijke (acne)littekens, diepe rimpels of pigmentvlekken. Daar waar de  peeling is aangebracht schilfert de bovenste huidlaag af en wordt een nieuwe gladde huid zichtbaar.

OVERZICHT HUIDOPLOSSINGEN

Microneedling

Losse behandeling inclusief Über peel zonder nazorgkit

Kuur behandelingen inclusief Über peel en nazorgkit

SKIN BOOSTERS

Losse behandeling met Dermapen 4 zonder nazorgkit

Kuurbehandeling met Dermapen 4 inclusief nazorgkit t.w.v. € 82

 • 3 x 30 min – Herstelt de huidkwaliteit met 72 actieve ingrediënten

  | €540 voor € 495
 • 3 x 30 min – Geeft volume en super hydratatie

  | €585 voor € 555
 • 3 x 30 min – Geeft een verjongend en liftend effect

  | €585 voor € 555
 • 4 x 30 min – Weg met vochtwallen en donkere kringen

  | €520 voor € 480

PEELING

Losse behandeling zonder nazorgproducten

Kuurbehandeling inclusief nazorgproducten

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar top
error: Alert: Content selection is disabled!!