✨ Zomeractie: Gratis Laserbehandeling!
Sorry, we're closed. Tomorrow we open at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Schimmelnagel behandelen met laser

Hoewel een schimmelnagel of kalknagel onschuldig is, zijn deze witte of gele nagels behoorlijk ontsierend. Met een laser kunnen schimmelnagels doeltreffend worden verwijderd. Lasertherapie is dé manier om je snel en veilig van je schimmelnagel af te helpen.

Schimmelnagel behandelen met laser

Een schimmelnagel of kalknagel is een (onschuldige) aandoening waarbij de nagels verkleuren en/of dikker worden. Schimmels nestelen zich graag op warme, vochtige plek, waardoor je ze makkelijk oploopt in de sauna, het zwembad of onder een openbare douche. Ook een slechte doorbloeding van de huid kunnen een schimmelnagel of kalknagel in de hand werken. Je herkent een schimmelnagel vaak aan een witte of gele verkleuring op het nageloppervlak. Bij CHRIS verwijderen we schimmelnagels snel, effectief en nagenoeg pijnloos met de Nd:YAG-laser.

Het is belangrijk om een pedicurebehandeling bij ons te ondergaan voordat je een laserbehandeling overweegt. Onze pedicure onderzoekt jouw schimmelnagel en beoordeelt of lasertherapie de beste oplossing is. Blijkt dit zo te zijn? Dan wordt de schimmelnagel tijdens de pedicurebehandeling dunner gemaakt, zodat de laser beter zijn werk kan doen. Te dikke nagels kunnen niet worden behandeld.

Hoe werkt het verwijderen van een schimmelnagel met een laser?

Wanneer kalknagelolie of een ander drogisterijmiddel niet werkt bij het verwijderen van kalknagels, biedt een laserbehandeling uitkomst bij schimmelnagels. De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels verwijderen is lasertherapie met de geavanceerde Nd:YAG-laser. Deze krachtige en veilige laser vernietigt de schimmels zonder de nagels, het nagelbed of de huid te beschadigen. Het behandelde gebied groeit vanzelf uit en maakt daarna plaats voor een gezonde nagel zónder schimmel. Tijdens de behandeling voel je vooral warmte; de behandeling is nagenoeg pijnloos. Het is belangrijk om voordat je een laserband

Welke laser gebruiken wij?

Voor het verwijderen van kalknagels werken wij met de professionele Nd:YAG-laser. De professionele laser geeft in korte tijd korte energiepulsen met een hoge energie af. Onze Nd:YAG-laser zorgt voor een veilige schimmelnagelbehandeling, een snel herstel van de nagel en het beste resultaat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor het beste resultaat behandelen we de schimmelnagel vier keer, met telkens een tussenpoos van ongeveer twee maanden. Na deze behandelingen controleren we of het resultaat naar wens is. Vaak duurt het een aantal maanden voordat de nagel weer helemaal gezond is – dit is afhankelijk van de ernst van de schimmelnagel en je persoonlijke lifestyle.

Nazorg

Om te voorkomen dat je tussen de laserbehandelingen een nieuwe schimmelinfectie oploopt, is het noodzakelijk een aantal leefregels te volgen:

  • Was sokken op 60º C.
  • Knip de teennagels kort, vijl ze recht af en verwijder de dode huid rondom de nagels met een nagelborsteltje.
  • Droog de voeten na het douchen goed af, ook tussen je tenen.
  • Draag slippers in openbare ‘natte’ ruimtes, zoals douches en de sauna.
  • Behandel de nagels 2x per week met Dermonal schimmel- en schoenenspray

PEDICURE BEHANDELINGEN

Beautyexpert Chris

Over OPI ProSpa

OPI haalt als eerste merk de technologie van gezichtsverzorging naar de verzorging van handen en voeten. Het resultaat? OPI ProSpa. Deze luxe manicure- en pedicureformules zijn ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. OPI is voor de ProSpa-lijn een samenwerking aangegaan met vooraanstaand dermatoloog dr. Zena Gabriel. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar top
error: Alert: Content selection is disabled!!